Τετραπλό χτύπημα για το γυναικείο του ΓΣ Ηλιούπολης

596

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος γυναικών του ΓΣ Ηλιούπολης, πιστή στο πλάνο ανάδειξης και εξέλιξης νέων αθλητριών ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τις ταλαντούχες αθλήτριες Κωνσταντία Φρίμα, Νάγια Σελούλη, Ηλιάνα Τζερεμε και Ευγενία Κονταρη.

Η Κωνσταντία έχει κατακτήσει πρωταθλήματα πακορασίδων, κορασίδων και Νεανίδων της ΕΣΚΑ με την φανέλα του Παναθηναϊκού και του ΔΑΣΑΛ και εχει σημαντικές διακρίσεις και μετάλλια​ στα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα.Ενω πέρσι διατέλεσε αρχηγός των νεανίδων του Παναθηναϊκού.

Η Νάγια έχει κατακτήσει πρωταθλήματα νεανίδων και κορασίδων της ΕΣΚΑ με την φανέλα του Παναθηναϊκού όπως και μετάλλια στα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα. Πέρσι αγωνίστηκε με την ομάδα της ΑΕΝΚ.

Η Ηλιάνα έχει κατακτήσει δύο Πανελλήνια πρωταθλήματα κορασίδων με την φανέλα του Παναθηναϊκού καθώς και 2 πρωταθλήματα ΕΣΚΑ.

Η Ευγενία έχει μεγάλη εμπειρία στα πρωταθλήματα νεανίδων-κορασίδων της ΕΣΚΑ και της ΕΣΚΑΝΑ με τις φανέλες των Αθηναϊκού και του Κρόνου Αγίου Δημητρίου.

Οι παραπάνω αθλήτριες θα αποτελούν μέλη της γυναικείας ομάδας και θα ενισχύσουν την προσπάθεια των νεανίδων για διάκριση στην Β κατηγορία της ΕΣΚΑ. Επίσης από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν δοκιμές στα τμήματα νεανίδων και κορασίδων οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Μίλτο Στανελο στο τηλέφωνο 6932382649.