Τετραπλή νεανική ενίσχυση για το ανδρικό του Ναυάρχου Βότση

755

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ναύαρχος Βότσης σήμερα, οι οποίες θα ενισχύσουν το ανδρικό εν όψει της νέας χρονιάς. Ο λόγος για τους Ιορδάνη Τραπεζάνογλου, Δημήτρη Μακρυγιάννη, Νίκο Εσιρπέογλου και Κωνσταντίνο Πυδαράκη. Διαβάστε παρακάτω τις σχετικές ανακοινώσεις:

“Ο Ναύαρχος Βότσης ανακοινώνει την απόκτηση του Ιορδάνη Τραπεζάνογλου από τον Αχιλλέα Τριανδρίας. Ο γεννημένος το 2001 forward, που καλύπτει τις θέσεις 3-4 και αγωνίστηκε στο παρελθόν και στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό εργαλείο στην προσπάθεια τόσο του Ανδρικού μας, όσο και της ομάδας Νέων του συλλόγου μας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Ναυάρχου Βότση!”

“Ο Ναύαρχος Βότσης ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Μακρυγιάννη από τον ΑΟ Κύμης. Ο γεννημένος το 2000 guard θα ενισχύσει με την ταχύτητα και την ενέργειά του την ερχόμενη σεζόν την προσπάθεια τόσο του Ανδρικού μας, όσο και της ομάδας Νέων. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Ναυάρχου Βότση!”

“Ο Ναύαρχος Βότσης ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Εσιρπέογλου από τον Αλέξανδρο Συκεών. Ο 21 ετών forward, που κατάγεται από την Καβάλα, έχει ύψος 1.98 και θα ενισχύσει την επόμενη σεζόν την προσπάθεια του Ανδρικού μας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Ναυάρχου Βότση!”

“Ο Ναύαρχος Βότσης ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Πυδαράκη από τον ΒΑΟ. Ο ύψους 1.85 point guard είναι γεννημένος το 2000, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μαντουλίδη και Άρη και θα ενισχύσει την επόμενη σεζόν την προσπάθεια τόσο του Ανδρικού μας, όσο και της ομάδας Νέων του συλλόγου μας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Ναυάρχου Βότση!”