Τα δέματα αγάπης της Ασπίδας Ξάνθης (PHOTOS)

548

Μεγάλη ανταπόκριση βρήκε το κάλεσμα της Ασπίδας Ξάνθης για τη συγκέντρωση ειδών πρώτων ανάγκης για τους πληγέντες της Δυτικής Αττικής, από τη θεομηνία που έπληξε την περιοχή.

Συνολικά 400 κιλά τροφίμων και απορρυπαντικών συλλέχθηκαν, συσκευάστηκαν και στάλθηκαν στο Δήμο Μάνδρας από τους Ξανθιώτες, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση για να ευχαριστήσουν θερμά τους συμπολίτες τους για τη συμπαράστασή τους στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η ανακοίνωση: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση, η συσκευασία και η αποστολή των ειδών πρώτης ανάγκης που συλλέχθηκαν με πρωτοβουλία της Ασπίδας Ξάνθης,κατά το διήμερο 25 και 26 Νοεμβρίου, στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης και στο Κλειστό Γυμναστήριο Ευμοίρου. Συνολικά απεστάλησαν 26 «Δέματα Αγάπης προς τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής» με τρόφιμα και απορρυπαντικά συνολικού βάρους άνω των 400 κιλών! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ τους συμπολίτες μας και τους φίλους της ομάδας μας για τη συγκινητική τους ανταπόκριση στο κάλεσμά μας και για την έμπρακτη συμπαράστασή τους στους δοκιμαζόμενους κατοίκους του Δήμου Μάνδρας Αττικής. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, το Δ.Σ. ΑΠΣ Ασπίς Ξάνθης».