Τίτλοι τέλους για τον “Παράγοντα” Δημήτρη Ιατρου

335

Προσωπικά το  Northbasket θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Δημήτρη Ιατρου για την συνέχιση του οικονομική στήριξη απο την πρώτη μέρα λειτουργίας της σελίδας 


Μετά από πολλά και δημιουργικά χρόνια στο χώρο του μπάσκετ ο Δημήτρης Ιατρού σταματάει την ενεργή ενασχόλησή του με συλλόγους και προσανατολίζεται καθαρά στο χορηγικό χαρακτήρα , που αφορά κυρίως την προβολή της επιχείρησής του .

Διαβάστε την ανακοίνωση- δήλωση του  :
“2007-2020…..13 μπασκετικά χρόνια!13 χρόνια που συνδυάστηκαν από χαρές, λύπες, νίκες, ήττες, εντάσεις, ανόδους…..πολλές ανόδους, κατακτήσεις πρωταθλημάτων και κατάκτηση κυπέλλου ΕΚΑΣΘ! ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ομάδα μοντέλο και πρότυπο, στη συνέχεια Παναθλητικός Πειραματικό και τα τελευταία δύο χρόνια Μαχητές Πεύκων Πειραματικό!!!
Προπονητές, παίκτες, φροντιστές, παράγοντες, διαιτητές από όλους πάντα είχα κάτι καλό να πάρω που θα βοηθούσε στη συνέχεια να γινόμαστε καλύτεροι! Απλά κάποια στιγμή έρχονται έτσι τα πράγματα που πρέπει να βάλεις ένα στοπ σε όλα αυτά για λόγους που είναι πολύ πιο πάνω από το μπάσκετ και την τρέλα μας για το άθλημα!
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Τόλη Συμεωνίδη για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό τον καιρό, έναν άνθρωπο κόσμημα για το άθλημα, έναν άνθρωπο που τον χρειάζεται το μπάσκετ!
Τον αδερφό μου, κολλητό μου και κουμπάρο μου Χρόνη Κεχαγιά που όταν ξεκινήσαμε από το μηδέν είμασταν πάντα μαζί, μια γροθιά  απέναντι σε όλα και σε όλους! Έναν άνθρωπο μπασκετικό, έναν άνθρωπο που τον θέλει το άθλημα, έναν άνθρωπο που πάντα θα ‘μαι δίπλα του σε ό,τι κ αν χρειαστεί!
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που πέρασαν από τον σύλλογο ,καθέναν ξεχωριστά για την άψογη θεωρώ συνεργασία που είχαμε και όλους τους παίκτες που είχα την τιμή να συνεργαστώ όλα αυτά τα χρόνια!!!
Η παρουσία μου πλέον στον χώρο θα είναι καθαρά  χορηγική και θα αφορά την προβολή και διαφήμιση της επιχείρησης μου, όπως θεωρώ εγώ σωστό και ουδεμία σχέση δεν θα έχει με ενασχόληση μου με κάποιο σύλλογο. “