Τέλος ο Τσεσμετζής απο τον Αχιλλέα Τριανδρίας

820
Ο Γιάννης Τσεσμετζής ανακοίνωσε την αποχώρησή του απο την ομάδα του Αχιλλέα Τριανδρίας και τους λόγους της απόφασης αυτής.Συγκεκριμένα αναφέρει:
”Δυστυχώς όλα τα υπέροχα πράγματα έχουν ένα τέλος.Είτε το θέλουμε ,είτε όχι , κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου που υποδεικνύει την θέληση αλλά και την ανάγκη για την ανάδειξη  νέων ιδεών , νέων προοπτικών από νέους ανθρώπους .
Πέρασαν 8 υπέροχα χρόνια (σε σύνολο 13) γεμάτα από προσπάθεια , χαρά , δημιουργία ,ένταση , πάθος για το ωραιότερο άθλημα που επινόησε ο ανθρώπινος νους (όπως μου αρέσει να λέω).
Πέρασαν πάνω από 50 προπονητές οι οποίοι γαλουχήθηκαν για να αγαπούν αυτό που κάνουν , πέρασαν πάνω από 1.500 υπέροχα παιδιά, όλων των ηλικιών, και των δύο φύλων που διδάχθηκαν την συνεργασία , την υπομονή , την προσπάθεια και πολλά άλλα ακόμη που  θέλω να πιστεύω ότι άγγιξαν  το μυαλό και την ψυχή τους από τις ατελείωτες προπονήσεις όχι μόνο του σώματος αλλά και του μυαλού .Πέρασαν πάνω από 3.000 γονείς που έγιναν με τη δουλειά μας  οι καλύτεροι διαφημιστές της Ακαδημίας μας, που ήταν η οικογένειά τους και εμείς όλοι οι προπονητές οι συνπαιδαγωγοί των παιδιών τους.
Πέρασαν και Διοικήσεις , και εργαζόμενοι και φίλοι του Συλλόγου  και  φίλαθλοι και συνεργάτες.Σε όλους αυτούς , από τα βάθη της καρδιάς μου τους απευθύνω ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πλημμυρισμένο από ευγνωμοσύνη, που μου έδωσαν την ευκαιρία να αναπνεύσω τον υπέροχο αέρα  και την αύρα του γηπέδου και των αποδυτηρίων, ως παίκτης αλλά και ως προπονητής από το μακρινό 1982 του ανοικτού γηπέδου έως και σήμερα.
Μου είναι δύσκολο να μην αναφέρω τον Γενικό Αρχηγό  και Υπεύθυνοο των Τμημάτων και της Ακαδημίας Μπάσκετ  Δημήτρη Πετρουλάκη , τον Αντιπρόεδρο Νίκο Ρουμελιώτη ,τον Πρόεδρο Σταύρο Κεχαγιά , τον Στάγκο Στάγκο αλλά και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν την όμορφη προσπάθεια που αφήνει παρακαταθήκη μία  ή μάλλον δύο Ακαδημίες Μπάσκετ και Βόλει κοριτσιών με 300 παιδιά.
Για το τέλος θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου και τις ευχαριστίες μου στον Επίτιμο Προέδρο του Α.Π.Σ. ΑΧΙΛΛΕΑ Τριανδρίας κ. Γρηγοριάδη Αναστάσιο ,διότι ήταν ο άνθρωπος που του χρωστάω και του αφιερώνω όλη μου την προπονητική καριέρα στο μπάσκετ.
Κλείνοντας να ζητήσω συγνώμη από όσους τυχόν να πίκρανα.”