Τέλος η Μαγαλιού από τον Πρωτέα Βούλας

280

Ο Πρωτέας Βούλας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με την Τούλα Μαγαλιού, την οποία ευχαρίστησε για την προσφορά της.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του Πρωτέα: «Ο Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει την μη ανανέωση της συνεργασίας του με την Τούλα Μαγαλιού για την επόμενη σεζόν, ευχαριστεί θερμά την αθλήτρια για όλα όσα προσέφερε στον σύλλογο τα δύο τελευταία χρόνια μέσα από μια άψογη συνεργασία τόσο εντός , όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων και της εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας της».

Ο προπονητής του Πρωτέα, Αλέκος Δάγλας, δήλωσε για την αποχώρηση της Μαγαλιού: «Ήταν από τους σημαντικότερους συντελεστές των επιτυχιών μας τα δύο τελευταία χρόνια , αλλά δεν θα ήθελα να την εκθειάσω τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι το οποίο είναι γνωστό σε όλους. Είμαι 25 χρόνια προπονητής στο ανδρικό και το γυναικείο μπάσκετ, όμως τέτοιο επαγγελματισμό και χαρακτήρα δεν έχω συναντήσει, τόσο για την επαγγελματική , όσο και την προπονητική του νοοτροπία. Είναι ο σημαντικότερος αθλητής που έχω συνεργαστεί. Τέλος θέλω να την ευχαριστήσω προσωπικά που την γνώρισα και ως παίκτρια , αλλά και ως άνθρωπο και θα ήθελα να της ευχηθώ ότι καλύτερο στον επόμενο σταθμό της καριέρας της».

Τέλος, η Τούλα Μαγαλιού υπογράμμισε: «Ευχαριστώ πολύ τον σύλλογο για την άριστη συνεργασία μας τα δύο τελευταία χρόνια και χαίρομαι που βοήθησα στο να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας, κερδίζοντας ένα Κύπελλο Ελλάδος, ένα πρωτάθλημα Α2 και την κατάκτηση της 2η θέσης πέρυσι στην Α1. Ένας κύκλος κλείνει και πλέον ανοίγει ένας καινούριος».