Τέλος από τον Ν. Βότση ο Π. Νομικός

447

Με επιστολή του ο Παναγιώτης Νομικός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Ναύαρχο Βότση. Αναλυτικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης για την άριστη συνεργασία που είχαμε τα τρία τελευταία χρόνια.

Ο κύκλος μου στην ομάδα κάπου εδώ έϕτασε στο τέλος του. Φεύγοντας με τις καλύτερες αναμνήσεις θα ήθελα να ευχαριστήσω ειδικά τον μάνατζερ του τμήματος Μπάσκετ, τον ϕίλο και συνεργάτη Τάσο Μανωλόπουλο, που με έϕερε στην ομάδα και πίστεψε σε μένα, τον έϕορο του τμήματος καλαθοσϕαίρισης, Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Βασιλειάδη που είχαμε άριστη συνεργασία και ϕυσικά όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου (παλιό και νέο).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλϕους προπονητές που δουλέψαμε μαζί στην ομάδα και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές του παιδικού (95άρηδες-96άρηδες) που κάναμε μια τέλεια πορεία εκείνη την χρονιά, τους ϕανταστικούς εϕήβους που η παρέα μεγάλωσε ακόμη περισσότερο, το αντρικό που πέρσι κερδίσαμε την άνοδο και ϕυσικά το αχτύπητο Γυναικείο με τα ϕανταστικά κορίτσια μου που μας χάρισε το νταμπλ και την άνοδο στην Α2. Δεν θα ξεχάσω και τους ϕίλους που έκανα από τους γονείς των ακαδημιών που στηρίζουν τον Σύλλογο.

Ελπίζω κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας…

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς…

Every end is a new beginning!!!».