Τέλος απο το Ρουπελ ο Κοκολιος

183

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ‼️

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Φώτη Κοκολιό και του εύχεται ότι καλύτερο στην μετέπειτα πορεία του.

Η φετινή χρονιά δεν εξελίσσεται όπως άπαντες περιμέναμε και για αυτό ο σύλλογος έκανε αποδεκτή την παραίτηση του coach. Μετά την φανταστική και ιστορική περσινή πορεία, ο α’ γύρος δεν ήταν εξίσου καλός και κάπως έτσι χωρίζουν οι δρόμοι μας σε εξαιρετικό κλίμα.

Ευχαριστούμε τον coach για την άψογη συμπεριφορά του όλο αυτό το διάστημα, καθώς και για την προσφορά του στον σύλλογο !

 

Δήλωση coach Κοκολιού…

” Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους, τον συνεργάτη μου Κ.Ιωαννίδη και όλους τους παίχτες για αυτό τον πολύ όμορφο 1,5 χρόνο σε μια ιστορική ομάδα όπως το Ρούπελ. Την πρώτη χρονιά τα πήγαμε εξαιρετικά και καταλάβαμε την 3η θέση στην Γ’ Εθνική, ωστόσο φέτος δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα περιμέναμε. Παρά τις δυσκολίες, κρατάω τα πολλά θετικά της κοινής μας πορείας και αποχωρώ ως φίλος της ομάδας την οποία και θα παρακολουθώ ως φίλαθλος τις Κυριακές ! “