Τέλος απο τον Παναθλητικο Ατακτιδης -Μαρβακης

963

Σας Παραθέτουμε παρακάτω την επιστολή που λάβαμε απο το τεχνικο τιμ του Παναθλητικου :

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους του Παναθλητικού για την τιμή που μας έκαναν να μας έχουν στην ομάδα και για την απόλυτη στήριξη και βοήθεια που είχαμε σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας. Ο Παναθλητικός εκτός απο μια μεγάλη παρέα, είναι και ένα σωματείο το οποίο λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα με συνθήκες που θα ζήλευαν πάρα πολλοί σύλλογοι.
Η ομάδα βρίσκεται σε μια πολύ κακή βαθμολογική θέση και πρέπει οπωσδήποτε να συνέλθει και να πάει καλύτερα.Δυστυχώς οι πολλοί τραυματισμοί που είχαμε απο την αρχή της χρονιάς και το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που είχαμε δεν μας άφησαν να κάνουμε την πορεία ,αλλά και να παίζουμε το ωραίο μπάσκετ που είχαμε οραματιστεί στην αρχή της χρονιάς. Στα 3 πρώτα παιχνίδια η ομάδα έπαιζε πάρα πολύ καλα και τα 2 παιχνίδια τα έχασε καθαρά στις λεπτομέρειες απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες. Απο εκεί και πέρα ξεκίνησε μια πολύ μεγάλη πτώση της απόδοσης που είχαμε φυσικά λόγω των πολλών τραυματισμών και της κακής ψυχολογίας απο της ήττες. Προσπαθήσαμε όλοι μαζι διοίκηση-προπονητές-παίκτριες να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση με μεγάλη προσπάθεια απο όλους αλλά δυστυχώς την Κυριακή είδαμε την ίδια εικόνα.
Η απόφαση να παραιτηθούμε ήταν αποκλειστικά δική μας και ξερουμε οτι στεναχωρήσαμε πολλους ανθρώπους , αλλά αυτή την στιγμή το πιο σημαντικό πράγμα είναι να γίνει ένα ταρακούνημα και να ‘ξυπνήσει’ η ομάδα και κρίναμε ότι αυτή η απόφαση θα φέρει αυτό το αποτέλεσμα.
Φυσικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τις παίκτριες μας για την συνεργασία που είχαμε και για την προσπάθεια που έκαναν σε όλη την διάρκεια αυτή.
Ευχόμαστε η ομάδα να ξαναβρεί τον δρόμο της για να μπορέσει να έχει αξία και η απόφαση που πήραμε. Πιστεύουμε οτι απο την στιγμή που η ομάδα θα είναι υγιής θα ανακάμψει και θα αποδείξει σε όλους οτι αυτό που σκεφτόμασταν το καλοκαίρι αρχίζει και βγάζει αποτελέσματα και μέσα στο γήπεδο.

Με εκτίμηση,
Ατακτίδης Γιώργος
Μαρβάκης Σίμος