Τάνια Μπουγιουκλή: Οι λόγοι αποχώρησης από τη Νίκη Νεοχωρούδας

468

Με γραπτή της επιστολή η Τάνια Μπουγιουκλή εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής της από την τεχνική ηγεσία της Νίκης Νεοχωρούδας. Αναλυτικά:

“Πήρα μία δύσκολη προσωπική απόφαση. Να αφήσω ό,τι δημιούργησα με τους αθλητές μου, δυόμισι χρόνια! Συζητήσαμε με την διοίκηση για τους στόχους που θα θέσουμε την επόμενη χρονιά. Οι απόψεις μας δεν συγκλίνουν. Με δύο ανθρώπους από την ομάδα μας “δένει” προσωπική φιλία πολλών ετών, οπότε είμαστε ευθείς και ειλικρινείς μεταξύ μας.

Η ομάδα θα “κινηθεί” σε ένα πλάνο, το οποίο δεν με καλύπτει, και έτσι τα δικά μου θέλω και πρέπει δε βρίσκονται στις προτεραιότητες του συλλόγου. Η συνεργασία στο θέμα προπονητής μπάσκετ έκλεισε με τους δρόμους μας να χωρίζουν. Έχουμε συζητήσεις όμως για συνέχεια συνεργασίας από άλλο πόστο. Γιατί την Νίκη την αναπτερώσαμε πριν δυόμισι χρόνια όλοι μαζί. Όλοι θα είμαστε καλύτερα ακολουθώντας τα πρέπει τα δικά μας, αλλά και τα θέλω μας.

Ευχαριστώ τους αθλητές μου για πολλά, και ένα από αυτά η υπομονή που επέδειξαν σε πίεση που τους άσκησα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Ζήσαμε χαρά, λύπη, ένταση και θα τα θυμόμαστε όλοι γιατί ήταν μία χρονιά με δυνατά συναισθήματα και ήμασταν πάντα όλοι μαζί, και στη χαρά και στη λύπη. Εύχομαι να πραγματοποιηθούν οι καλύτερες επιλογές για όλους μας, και καλή πορεία σε όλους τους αθλητές μου!”.