Σ. Ηλιάδης: “Ευλογημένος που έπαιξα στον Άρη”

373

Ο Σάββας Ηλιάδης αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο facebook ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά: “Έφτασε η ώρα που πρέπει να κάνω έναν απολογισμό για όσα έχουν περάσει. Σίγουρα αυτή η στιγμή είναι περίεργη για έναν αθλητή αλλά δυστυχώς είναι η φυσιολογική εξέλιξη της καριέρας του, όταν έρθει το τέλος της…

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και γυμναστές που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια γιατί με βελτίωσαν σαν παίκτη αλλά πάνω από όλα σαν άνθρωπο. Όλους τους συμπαίκτες μου, που ζήσαμε πολλά μαζί, καλά και άσχημα και από όλους κράτησα κάτι για μένα. Τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές που ήταν δίπλα μου.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, που με στήριξε να πραγματοποιήσω αυτό που είχα ΠΑΝΤΑ στο μυαλό μου από μικρός και ήταν ΠΑΝΤΑ εκεί.. στον άνθρωπο μου, που τα τελευταία τρία χρόνια είναι δίπλα μου.

Για το τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φιλάθλους όλων των ομάδων που έπαιξα.

Είμαι ευτυχισμένος που έκανα το χόμπι μου επάγγελμα και πήρα τόσα πολλά από τον αθλητισμό. Αλλα νιώθω ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ που έκανα το όνειρο που είχα από παιδί πραγματικότητα, να παίξω στην ομάδα του ΑΡΗ. Ήταν τιμή μου που διετέλεσα και αρχηγός του…

Και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΑΡΗ, για την αγάπη που μου δώσανε. Θα τους έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου”.