Σχόλιο των φίλων του ΠΚ Νεάπολης

197

Αναδημοσιεύουμε από το μπλογκ των φίλων του ΠΚ Νεάπολης το παρακάτω κείμενο με τίτλο «Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…»:

«Με αφορμή πρόσφατων παραπόνων εκ μέρους προπονητή μικρής ηλικιακά αντίπαλης ομάδας, πως τάχαμου του θίξαμε το πρεστίζ του με αυτά που είχε γράψει στη λεζάντα μιας φωτογραφίας ο υπεύθυνος της ομάδας μας στο facebook, σε σχολιασμό για το κοουτσάρισμα του προπονητή αυτού, είπαμε να κάνουμε μια ανάλυση του θέματος τούτου…

Με γνώμονα την καλή διάθεση και την ανωνυμότητα  δε θα αναφερθεί το όνομα του προπονητή ,διότι πιστεύουμε πως το καλύτερο θα ήταν να είχε σταματήσει εντός αγωνιστικού χώρου με τα καμώματα του και όχι να το τραβήξει κι εκτός…εκεί έξω είναι ένα με το πλήθος.

Η ομάδα μας λοιπόν, αυτόν τον προπονητή τον εξυπηρέτησε, διότι είχε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, δέχθηκε να αλλάξει ημέρα και ώρα έναρξης του αγώνα που ήμασταν αντίπαλοι. Δεν έφερε αντίρρηση στην καθυστέρηση του αγώνα. Δεν δημιούργησε θέμα με την χρησιμοποίηση των 24” μόνο στο τελευταίο δίλεπτο. Δεν αντιμίλησε στις συχνές αναφορές του προς τους διαιτητές για τους αθλητές μας πως κάνουν συνέχεια φάουλ.

Και όλο αυτό μας έδειξε την έλλειψη σεβασμού προς τον σύλλογο μας… Μετά από όλα αυτά και αφού δεν είπε κάνεις τίποτα από τους προπονητές μας γιατί τέτοια οδήγα έχουν, αναρτήθηκε μια φωτογραφία στη σελίδα μας του facebook με την εξής λεζάντα: “ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΟ ΜΥΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ,ΤΙΣ ΔΥΟ TΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ”…

Να ζητήσουμε συγγνώμη από τον εν λόγω κύριο αν τον θίξαμε, αλλά εμείς ήμασταν είδη θιγόμενοι από την συμπεριφορά του στον αγωνιστικό χώρο, όποτε προκαταβολικά θα έπρεπε ο προπονητής αυτός να μας έλεγε όχι ένα αλλά χίλια συγγνώμη…

Δε θέλουμε να αναφέρουμε κάτι άλλο, διότι θα μπορούσαμε να γράφουμε μέρες, αλλά κάνεις δε θα το διάβαζε, αλλά θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλο το κοινό πως τούτω εδώ το μπλοκ είναι ελεύθερο και μόνο φίλα προσκείμενο στο ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ, ελέγχετε από τους φίλους και τους οπαδούς της ομάδας και δεν έχει καμία σχέση με την επίσημη θέση του συλλόγου…

Ποια όμως θα ήταν η επίσημη θέση του συλλόγου, αν βλέπαμε δωδεκάχρονα παιδιά να κλαίνε??Ποια η ευθύνη των ανθρώπων αυτών που διοικούν έναν σύλλογο αν δε μπορούν να προφυλάξουν τα ίδια τα παιδιά τους???Ποια η στάση της διοίκησης αν δεν καυτηριάσει φαινόμενα ακραία εντός αγωνιστικών χώρων????Ποιος είναι ο ρόλος του προπονητή και αν έχει ευθύνη στην καλλιέργεια της προσωπικότητας των αθλητών του στις μικρές ηλικίες?????

Εμείς δίνουμε πολύ βάση σε όλα τα παραπάνω, προσέχουμε τους προπονητές μας και προσπαθούμε να είμαστε δίπλα τους σε λογικά όρια….δεν είμαστε χουλιγκάνοι, φίλαθλοι του μπάσκετ είμαστε.

Συμφωνούμε με την λεζάντα της επίμαχης φωτογραφίες και αν ήταν στο χέρι μας θα γράφαμε πολλά περισσότερα….

Μπάσκετ είναι…

διασκέδασε το…φίλε μου κύριε προπονητά…!!!».

Υπενθυμίζεται ότι οι απόψεις του μπλοκ είναι αποκλειστικές των φίλων του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ και όχι η επίσημη άποψη της διοίκησης της ομάδας.