Συρόπουλος αποκλειστικά στο Northbasket: «Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, με νοιάζει μόνο το μπάσκετ»

641

Ο μέγας πρωτεργάτης της εξαιρετικής χρονιάς του γυναικείου τμήματος του Παναθλητικού Πειραματικού που οδήγησε τον σύλλογο στην επάνοδο του στην Α1 μίλησε αποκλειστικά στο Northbasket.gr.

Ο πολύπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην περσινή χρονιά και το πως αυτη ξεκίνησε, στην συνολική του πορεία στον Παναθλητικό αλλά και στην προοπτική να αναλάβει το γυναικείο του Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την χρονιά που πέρασε:  «Ήταν μια χρονιά όχι και τόσο εύκολη καθώς ξεκίνησε από την πτώση της ομάδας από την Α1 στην Α2. Αν και εξελήχθηκε ιδανικά δεν μπορώ ναπω ότι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Παρόλα αυτά καταφέρε μέσα από όποιες και όσες δυσκολίες περάσαμε να αναδειχθούμε ουσιαστικά νικητές και να κατακτήσουμε την άνοδο μας ξανά στην Α1 γυναικών»

Για την πορεία που είχε η ομάδα:  «Επαναλαμβάνω πως ήτανμια πολύ σύσκολη χρονιά κυρίως από άποψη διαχείρησης καθώς από την στιγμή που πέσαμε στην Α2, στην ομάδα παρέμειναν μόνο τέσσερις παίκτριες και ο βασικός μας κορμός προσανατολίστηκε πάνω σε αυτές. Ωστόσο μέσα από πολύ σκληρή δουλειά και ομαδικότητα καταφέραμε να φτιάξουμε ένα πολύ αξιόλογο σύνολο και να καταφέρουμε να ανέβουμε ως δεύτερες με μεγάλη κιόλας διαφορά στην Α1. Είμασταν η μοναδική ομάδα που κέρδισε την πρωταθλήτρια ομάδα του Άρη και αν δεν κάναμε την ήττα σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στις Σέρρες την πρώτη αγωνιστική ίσως και να μπορούσαμε να είμαστε εμείς στην κορυφή, βέβαια αυτό μικρή αξία έχει καθώς η ομάδα κατάφερε και σαν δεύτερη να επανέλθει στην Α1».

Για το γεγονος ότι δεν συνέχισε στον Παναθλητικό: «Με το που τελείωσε η χρονιά είχαμε πει με τους ανθρώπους της διοίκησης να συνεχίσουμε και φέτος την συνεγασία μας και είμασταν θετικές και οι δύο πλευρές. Μάλιστα είχαμε πει και για το ποιος θα είναι ο προγραμματισμός που θα ακολουθήσει η ομάδα τη νέα σεζόν. Ενώ όλα βάδιζαν όπως τα είχαμε συζητήσει και συμφωνήσει ξαφνικά με ζήτησαν στο γραφειο τους και μου ανακοίνωσαν πως δεν θα συνεχιστεί τελικά η συνεργασία μας. Βέβαια από ότι έμαθα είχαν από καιρό συμφωνήσει ότι δεν θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας απλά δεν μου το είχαν ανακοινώσει. Δεν πειράζει δεν κρατάω σε κάνεναν κακία δεν είναι στον χαρακτήρα μου».

Για τον αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον πάγκο του Ηρακλή: «Έχει γίνει μια αρχική κουβέντα και είμαστε θετικοί και οι δυο, όμως μέχρι εκεί δεν υπάρχει κάτι άλλο πιο επίσημο. Για εμένα δεν είναι κάτι διαφορετικό το να είμαι σε πάγκο ομάδας της Α2 γυναικών. Πιστεύω ότι το μπάσκετ είναι μπάσκετ και δεν έχει να κάνει με κατηγορίες. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι το άθλημα και το να αναδείξω καινούργια ταλέντα».