Συνεχίζεται η προετοιμασία των Μακεδόνων Αξιού

228

Μία εβδομάδα έχει συμπληρωθεί από την έναρξη (03/09) της προετοιμασίας των Μακεδόνων Αξιού.  Η νέα ομάδα της περιοχής, που προήλθε από την ένωση των Μακεδόνων Αξιού και του ΠΑΟΚ Κυμίνων Ν. Μαλγάρων, συνεχίζει με προπονητή τον Βασίλη Βασιλείου. Παράλληλα, στόχος των ανθρώπων του συλλόγου είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου αποτελούμενο από νέους αθλητές που θα πρωταγωνιστήσει τόσο τη φετινή σεζόν όσο και στο μέλλον.

Η διοίκηση των Μακεδόνων αναφέρει μέσω ανακοίνωσης τα εξής: «Να ευχηθούμε μια καλή αγωνιστική σεζόν και πάνω απ’ όλα χωρίς τραυματισμούς. Να δέσει γρήγορα η ομάδα (μετά την ένωση Μακεδόνες Αξιού – ΠΑΟΚ Κυμίνων Ν. Μαλγάρων) και να γίνουν όλοι μια γροθιά.

Προπονητής συνεχίζει ο Βασίλης Βασιλείου όπου μετά την επιτυχημένη σεζόν στον ΠΑΟΚ Κυμίνων Ν. Μαλγάρων (13 νίκες και μία ήττα στο πρωτάθλημα, τρεις νίκες και τρεις ήττες στα μπαράζ ανόδου). Ο κόουτς καλείτε να κάνει μια καινούργια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και πάλι αλλά έχοντας και απώτερο σκοπό το μέλλον της μιας και ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών είναι αρκετά μικρός».