Συνεργασία ΠΑΟΚ και τεσσάρων ακαδημιών μπάσκετ

556

Η έναρξη της συνεργασίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και του PAOK Junior Basketball Program εγκαινιάστηκε ουσιαστικά σήμερα,σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena, με την παρουσία εκπροσώπων των τεσσάρων ομάδων, της Ακαδημίας μπάσκετ Shooters από την Φλώρινα, του ΓΑΣ Έδεσσας, του Εθνικός Αστέρας Σοχού και ο Ζέφυρος. Η παρουσίαση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τις τέσσερις ακαδημίες, συνδυάστηκε και με μία ακόμη, ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση, την παρουσία στο γήπεδο, αντιπροσωπείας από το Παιδικό ΧωριόSOSΠλαγιαρίου, στο οποίο μάλιστα παραδόθηκαν τρόφιμα και υλικά που μαζεύτηκαν όλο αυτό το διάστημα από το PAOKJuniorBasketball Program,με την συνδρομή των προπονητών και την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη των οικογενειών των αθλητών του ΠΑΟΚ.

Ο Τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος καλωσόρισε όλους τους αθλητές των ακαδημιών στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και με την ευκαιρία της έναρξης αυτής της συνεργασίας, διευκρίνισε ότι βασική επιδίωξη όλων είναι να μάθουν τα παιδιά σωστά το μπάσκετ, αλλά και να έχουν σωστά εφόδια για την ζωή τους.

Ο Υπεύθυνος οργάνωσης του PAOKJuniorBasketball ProgramΘόδωρος Πολυμένης παρουσίασε τους εκπροσώπους των τεσσάρων ακαδημιών, που με την σειρά τους απηύθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό και στη συνέχεια παρέλαβαν αναμνηστικά δώρα από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Οι εκπρόσωποι των ομάδων ήταν.

Μαρκόπουλος Μίμης (Ακαδημία μπάσκετ Shooters)

Καφετζής Κώστας (ΓΑΣ Έδεσσας)

Βαγγέλης Νόικος (Εθνικός Αστέρας Σοχού)

Τσακαλίδης Γιώργος (Ζέφυρος).

 

Στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, θα υπάρξουν αναλυτικές λεπτομέρειες για την συνεργασία του ΠΑΟΚ με τις τέσσερις ακαδημίες μπάσκετ, αλλά και του δικτύου που αναπτύσσει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με το PAOKJuniorBasketball Program,αρχικά στη Βόρεια Ελλάδα.