Συνέχισαν με νίκη οι έφηβοι του Μ.Αλέξ.Γιαννιτσών-Επιτυχημένο το τουρνουά στην Νάουσα

429

Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το εφηβικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών για την τελική φάση του πρωταθλήματος εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. κερδίζοντας την περασμένη Κυριακή (03/02), στο Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», τον «Γ.Α.Σ. Μελίκης», με σκορ 67-44.

Σε ένα πολύ δυνατό και -ταυτόχρονα- όμορφο –παιχνίδι, οι παίκτες του Μέγα έδειξαν τις διαθέσεις τους, μπαίνοντας από την αρχή δυναμικά στο παιχνίδι και κτίζοντας μια διαφορά ασφαλείας κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο του αγώνα. Η καλή άμυνα, αλλά και οι σωστές στην επίθεση συνεργασίες των παικτών της ομάδας των Γιαννιτσών ήταν τα «όπλα» τους για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας των Γιαννιτσών, Φώτης Δημητριάδης τόνισε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν μια εύκολη νίκη που κατάφεραν να πάρουν επειδή έμειναν συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Δουλεύουμε κάτω από πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες επειδή, όπως έχω ξανατονίσει, τα παιδιά είναι μαθητές της τρίτης λυκείου, με ότι συνεπάγεται για τις συνθήκες προπόνησης. Σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο. Μαζί με τα παιδιά θα δώσουμε όμως τον καλύτερο εαυτό μας για να πάμε την ομάδα μας όσο πιο ψηλά μπορούμε. Θέλω, τέλος, να δώσω τα συγχαρητήρια στην ομάδα της Μελίκης».

Δεκάλεπτα: 14–14, 13–08, 18–12, 22–10.

ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Φ. Δημητριάδης): Λαζαρίδης Χ., Ι., Σουζέλης Ι., Μιχαηλίδης Χ., Αντωνίου Κ., Σατραζάνης Β., Ρώνης Ν., Γκιώσης Ρ., Ιατρόπουλος Δ., Γεωργίου Α., Πονόπουλος Γ., Αράπογλου Δ., Τερζής Α.

Γ.Α.Σ Μελίκης.:(Ιρ. Ασλανίδης): Πλωμαρίτης Κ., Παυλίδης Β., Κουτσιαμπασόπουλος ., Γαλάνης Α., Παπάζογλου Ε., Καρατζάς Κ., Τζαφέρης Κ., Καρέλης Ι., Στάμος Κ., Ποζαρίτης Χ,. Γκόγκας Δ.

Με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά Φιλικών Παιχνιδιών Μπάσκετ στην Νάουσα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (02/02), στην Νάουσα, το Τουρνουά Φιλικών παιχνιδιών Μπάσκετ, που διοργάνωσαν από κοινού η Ακαδημία Μπάσκετ του «Γ.Α.Σ. Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών και η Ακαδημία Μπάσκετ της ομάδας του «Ζαφειράκη» Νάουσας.

Στο Τουρνουά υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση των αθλητών της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών, καθώς συμμετείχαν 65 αθλητές, δίνοντας μια σειρά από τέσσερα (4) ηλικιακά παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νάουσας.

Στο πολύ φιλόξενο αθλητικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε στο Τουρνουά, οι αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι τόσο από τα παιχνίδια που έγιναν, όσο και από την φιλοξενία που γνώρισαν από τους συναθλητές τους και τους προπονητές της Ακαδημίας Μπάσκετ της Νάουσας.

Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, οι υπεύθυνοι των δύο Ακαδημιών τόνισαν τα εξής: Γιάννης Κασιμίδης: «Ήταν ένα απόλυτα επιτυχημένο Τουρνουά στο οποίο αγωνίστηκαν αθλητές ηλικίας από 12 έως 8 ετών. Όλοι οι αθλητές μας απόλαυσαν την συμμετοχή τους στο Τουρνουά και -γενικά- την εκδρομή που πραγματοποιήσαμε. Στόχος όλων αυτών των φιλικών παιχνιδιών που πραγματοποιεί η Ακαδημία μας είναι να απολαμβάνουν οι αθλητές μας την χαρά του παιχνιδιού.

Πάνω από όλα όμως, θέλουμε τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα, το άθλημα του basketball. Εν κατακλείδι, συνδυάσαμε παιχνίδι και προπόνηση με πολύ θετικά αποτελέσματα και για αυτό σχεδιάζουμε παρόμοιες εκδηλώσεις για το μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο και υπεύθυνο των Ακαδημιών της Νάουσας, Θανάση Πουρλίδα, για την φιλοξενία αλλά και για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια».

Θανάσης Πουρλίδας: «Ευχαριστώ την Ακαδημία Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών για το φιλικό Τουρνουά που συνδιοργανώσαμε. Σκοπός του Τουρνουά και των υποδομών του μπάσκετ γενικότερα, είναι να καλλιεργούμε το άθλημα που αγαπάμε αλλά και να μπορούμε να δίνουμε στην κοινωνία μας υγιείς πνευματικά ανθρώπους. Ευχαριστώ με τη σειρά μου προσωπικά τον Γιάννη Κασιμίδη, τους προπονητές και τους αθλητές της Ακαδημίας των Γιαννιτσών που συμμετείχαν στο Τουρνουά και τους εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν».

Να σημειωθεί τέλος ότι την αποστολή συνόδευαν επίσης οι προπονητές της Ακαδημίας Φώτης Δημητριάδης και Χαράλαμπος Χαριτίδης.