Συνέχεια στις νίκες για τον Π.Ο.Ξ.

198

Τρεις ακόμα νίκες για την ομάδα μας η οποία έφτασε τις δέκα σε δεκατέσσερις αγώνες και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση του ομίλου, σε απόσταση αναπνοής από τα Μαύρα Πρόβατα και τον πρωτοπόρο Αισχύλο.
Πατήστε εδώ για δείτε αναλυτικά την τρέχουσα βαθμολογία του πρωταθλήματος.
Πριν το τέλος του περασμένου έτους σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι ο Π.Ο.Ξ. επιβλήθηκε εκτός έδρας επί των Μαύρων Προβάτων με σκορ 70-73. Η ομάδα μας σαφώς καλύτερη στο πρώτο μέρος τόσο σε επίθεση όσο και άμυνα πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα εννέα πόντων στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος τα Μαύρα Πρόβατα ανέβασαν την απόδοσή τους ενώ αντίθετα οι αθλητές μας αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα στο αμυντικό, κυρίως, κομμάτι. Αποτέλεσμα ήταν ένα δραματικό δεύτερο ημίχρονο με συνεχόμενες εναλλαγές στο σκορ. Η τρίτη περίοδος βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με σκορ 45-45. Την τελευταία περίοδο οι άμυνες πήγαν περίπατο και με επιμέρους σκορ 25-28 η ομάδα μας έφυγε νικήτρια από το Δ.Α.Κ. Ευόσμου. Η πίστη των καλαθοσφαιριστών μας στις δυνατότητές τους και δύο μεγάλα τρίποντα στο τέλος του αγώνα από τα καταπληκτικά shooting guard της ομάδας, Κωνσταντινίδη και Βλαδοβίτη, έφεραν την νίκη.

23 Δεκεμβρίου 2019
ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ – Π.Ο. ΞΗΡΟΚΡΗΝΗΣ 70-73
Το φύλλο αγώνα:
Δεκάλεπτα: 13-16, 27-36, 45-45, 70-73
Διαιτητές: Καμηλάρης – Τσακίρης
ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ (Τρανός – Πασχαλίδης): Αλεξίου 19 (4), Στόικος 2, Μπαμπατζάνης, Παπουτσής 3, Μπακιρτζόγλου 2, Τύμης 27 (4), Ράπτης 4, Ξυλάς 7, Δαδαλάς, Παπαδόπουλος 6.
Π.Ο. ΞΗΡΟΚΡΗΝΗΣ (Αθανασιάδης): Κωνσταντινίδης 16 (4), Σιώπης 2, Γιώγιος 10, Πεχλιβάνης 5, Λαζίδης 2, Βλαδοβίτης 5 (1), Κατσουπάκης 8, Ξενόπουλος 3, Σταμάτης 14, Μπαξεβάνογλου 8.

Δείτε παρακάτω τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης: