Συμπληρωματική προκήρυξη Α’ Γυναικών!

410

Ακολουθεί υπό μορφή εγγράφου PDF η ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ Προκήρυξη Α ΓΥΝΑΙΚΩΝ   για την αγωνιστική περίοδο  2018-19

Για να κατεβάσεις την προκήρυξης (PDF), πάτησε εδώ: <<Α ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ νεο>>

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  Α΄κατ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ

αγωνιστικής περιόδου  2018/2019

 

 

Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Θ μετά από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, αποφάσισε την τροποποίηση του άρθρου 5 (ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ) της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Α΄ κατ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ αγωνιστικής περιόδου 2018/ 2019 ως εξής:

 

ΑΡΘΡΟ 5: ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 

Α΄ΦΑΣΗ

 

Τα δεκατέσσερα (14) Σωματεία που δήλωσαν συμμέτοχη θα συγκροτήσουν έναν (1) όμιλο και θα συναντηθούν μεταξύ τους δύο φορές (εντός- εκτός) σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί μετά από κλήρωση.

 

 

Β’ ΦΑΣΗ

 

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 1-4 της τελικής βαθμολογικής κατάταξης  της Α΄ Φάσης, θα αγωνισθούν μεταξύ τους στις 3 νίκες λαμβανομένων υπόψη των αποτελεσμάτων  της Α΄ φάσης ως εξής:

 

Α1 – Α4

Α2 – Α3

 

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που κατάλαβε την υψηλότερη θέση στην βαθμολογία της Α΄φάσης.

 

Γ’ ΦΑΣΗ

 

Οι δύο (2) νικητές της Β’ φάσης, θα αγωνισθούν μεταξύ τους στις τρείς (3) νίκες λαμβανομένων υπόψη των αποτελεσμάτων της Α΄ φάσης. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε την υψηλότερη θέση στην βαθμολογία της Α φάσης.

Η ομάδα που θα συμπληρώσει τρείς (3) νίκες ανακηρύσσεται Πρωταθλήτρια Α΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  Ε.ΚΑ.Σ.Θ. και ανέρχεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Επίσης οι ηττημένοι της Β΄ φάσης θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε ουδέτερο γήπεδο σε έναν (1) αγώνα για την κατάκτηση της 3ης & 4ης θέσης του Πρωταθλήματος.

Γηπεδούχος θα είναι η ομάδα που κατέλαβε την υψηλότερη βαθμολογική θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.