Συμβόλαιο “χρυσάφι” των Καβς στον Τόμπσον

385

Οι Καβαλίερς θέλοντας να κρατήσουν τον κορμό της ομάδας με σκοπό να κάνουν το βήμα παραπάνω φέτος και να στεφθούν πρωταθλητές ΝΒΑ αποφάσισαν να κάνουν τον Τόμπσον τον έκτο πιο ακριβοπληρωμένο πάουερ φόργουορντ, μετά τους Κέβιν Λοβ, ΛαΜάρκους Όλντριτζ, Μπλέικ Γκρίφιν, Πολ Μίλσαπ και Ντέιβιντ Λι.

Ο 24χρονος δυναμικός πάουερ φόργουορντ δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι τις τρεις τελευταίες σεζόν και κέρδισε πόντους. Ο νεαρός Αμερικάνος  κάλυψε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό  το κενό του Κέβιν Λοβ στους τελικούς του πρωταθλήματος κόντρα στους Ουόριορς, γεγονός που συνέβαλε τα μέγιστα στην  επέκταση συνεργασίας των δυο πλευρών.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Τόμπσον στον λογαριασμό του στο ίνσταγκραμ, τόνισε  το πόσο ευτυχισμένος  αισθάνεται και το πόσο ανυπομονεί να επιστρέψει στο Κλίβελαντ.

Μια επιστροφή που υποστηρίχθηκε ιδιαιτέρως από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον οποίο μοιράζονται και τον ίδιο ατζέντη, παροτρύνοντας δημοσίως τον Τόμπσον να παραμείνει στην ομάδα, λέγοντας πως όλη αυτη η ιστορία λειτουργεί αποπροσανοτολιστικά για την προετοιμασία της ομάδας.