Συγχαρητήρια στο Ολυμπιακό απο τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης

633

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους παίκτες, στην τεχνική ηγεσία και στη διοίκηση του Ολυμπιακού που έφεραν την ελληνική ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης.
Μεγάλη ελληνική νίκη, μεγάλες στιγμές… Τα παιδιά του Ολυμπιακού μας γέμισαν υπερηφάνεια γιατί με δύναμη ψυχής και γρανιτένια θέληση κατέκτησαν τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης και έβαψαν με τη γαλανόλευκη σημαία τα ιερά χώματα της Βασιλεύουσας.
Έχοντας παρευρεθεί σε όλους τους αγώνες της ομάδας στην Κωνσταντινούπολη τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά τον Ολυμπιακό που μας έκανε να νιώσουμε μια μοναδική στιγμή στην Πόλη μας… τη φυσική έδρα του Συνδέσμου μας! Η πρωτιά του Ολυμπιακού είναι πρωτιά του Ελληνισμού και δη στην γενέτειρα του.
Ως Έλληνες και ως Θρακιώτες Διαιτητές είδαμε μια ελληνική ομάδα να κερδίζει τα πάντα μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Όσο μακριά και από την μητροπολιτική Ελλάδα να βρίσκεται αυτός ο τόπος θα θυμίζει σε όλους μας ότι μια ελληνική ομάδα, στις 13 Μαΐου 2012, κατάφερε να κρατήσει ψηλά την εθνική μας αξιοπρέπεια.

Θερμά συγχαρητήρια
Για το Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ.Θ.

-Ο-
Εκπρόσωπος Τύπου

Γεώργιος Αλεξόπουλος