Στ. Κουταλίδης: «Να ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ»

388

Ο Στάθης Κουταλίδης αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση των ανθρώπων της Δόξας Ελπίδας Ευόσμου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και μιλώντας στο «Northbasket» δήλωσε έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

«Θέλουμε να κάνουμε μία παρέα που να ευχαριστιέται το μπάσκετ που παίζει και γενικότερα να περνάμε καλά τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες. Άλλωστε αυτό είναι και το νόημα του ερασιτεχνικού αθλητισμού», τόνισε αρχικά ο νέος τεχνικός της ομάδας του Ευόσμου.

Αναφερόμενος στους στόχους της Δόξας ενόψει της νέας σεζόν ο Στάθης Κουταλίδης επισήμανε: «Αρχικά θα πρέπει πρώτα να μάθουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε του χρόνου. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο και να συμμαζέψουμε την κατάσταση από τις ακαδημίες μέχρι και το ανδρικό. Σε κάθε περίπτωση όμως ο στόχος της ομάδας δεν μπορεί παρά να είναι πρωταγωνιστικός».

Ερωτηθείς για το αν έχει ξεκινήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός για τη νέα χρονιά ο κοόυτς ξεκαθάρισε: «Ακόμα είναι νωρίς, ωστόσο σιγά-σιγά θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τη στελέχωση του νέου ρόστερ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τόσο οι παίκτες που θα παραμείνουν και του χρόνου όσοι και αυτοί που θα αποκτηθούν θα πρέπει να έχουν πολύ όρεξη και διάθεση για μπάσκετ».