Στο F4 της ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες του Αίαντα Ευόσμου

502

Μεγάλες στιγμές για την ομάδα κορασίδων του Αιάντα Ευόσμου που για δεύτερη φορά στην ιστορία του συλλόγου προκρίνεται στις τέσσερις  καλύτερες ομάδες της Θεσσαλονίκης. Στο κλειστό του Ευόσμου το Σάββατο ο Αίας  επικράτησε της ΜΕΝΤ με 64-52. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με τις γηπεδούχες να έχουν το προβάδισμα σε όλα τα δεκάλεπτα.

Δεκάλεπτα: 15-12, 30-27, 45-43, 64-52
Διαιτητές: Σπανός-Μαυρομανώλης.
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ(Γουναρίδης): Γιαννούδη 9, Θεολόγου, Ντισλή, Γιοβανούδη 29, Χατζηαράπη, Χατζηαναγνώστου, Μαυροπούλου 9, Γκουτή 2, Χρηστίδου 7, Ιορδανίδου 1, Ευθυμίου, Καραμανλίδου 7, Βασιλειάδου, Χριστάκογλου.
ΜΕΝΤ(Ρικούδης): Τζήκα 2, Σίμογλου, Δραγκόλα, Κογκαλίδου 9, Καζαντζή, Κονδυλίδου 4, Κουλακιώτη 12, Γούλα 15, Τρύφωνος 6, Ρόσσια 3.
Γουναρίδης: «Συναρπαστικός αγώνας»
Ο κόουτς του Αίαντα Ευόσμου Σταύρος Γουναρίδης δήλωσε για το παιχνίδι: «Ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας όπου  η ομάδα μου είχε τον έλεγχο σε όλη την διάρκειά του, απλώς στο τέταρτο δεκάλεπτο βελτιώσαμε περισσότερο την άμυνα μας  και οι παίκτριές μου ήταν πιο αποτελεσματικές. Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά γιατί ανταποκρίθηκαν θετικά σε όλη την χρονιά ,που ήταν για μας πολύ δύσκολη. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην διοίκηση  του γυναικείου τμήματος μπάσκετ που μας στήριξε σε όλη αυτή την προσπάθεια».