Στο φαιναλ φορ οι νέοι του Ηρακλή

582

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι νέοι του Ηρακλή προκρίθηκαν στο φαιναλ φορ της ΕΚΑΣΘ, καθώς επικράτησαν του Ερμή Λαγκαδά με 67-51.

Το σύνολο του Γιάννη Δαμαλή,  πέτυχε την ανατροπή του -6 (55-49 σκορ πρώτου παιχνιδιού) και πήρε το εισιτήριο για το φαιναλ φορ.

Ο προπονητής των Νέων που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οδηγεί τον Ηρακλή σε φαιναλ φορ δήλωσε: «Όταν πριν 3,5 χρόνια ο τότε πρόεδρος του Ηρακλή κ. Χριστίδης (στη θητεία του οποίου η αντρική ομάδα ανέβηκε στην Α2) μου ανέθεσε αυτό το τμήμα και την επόμενη ο κ.Αποστολίδης μου πρότεινε να συνεχίσω τη δουλειά στο ίδιο τμήμα, όλα στον Ηρακλή ήταν υπό διάλυση και ήταν λες και έπαιρνα τμήμα αρχαρίων. Είδα όμως παίχτες διψασμένους να γίνουν καλύτεροι, να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

Έχουμε κάνει προπονήσεις στις 06.00 το πρωί. Μέσα σε 3 χρόνια ήρθε μία μικρή ανταμοιβή γι’ αυτούς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου, γιατί έπαιξαν σαν άντρες. Ακολουθήσαμε πιστά την τακτική μας και είχαμε πίστη και καρδιά.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Χρήστο Τσιμπούκου και Βασίλη Πανουτσακόπουλο, γιατί από την αρχή της χρονιάς ακολουθήσαμε ένα πλάνο και απέδωσε καρπούς. Τελειώνοντας, θα ήθελα να πω ότι σήμερα είμαι χαρούμενος γιατί είχα την ευκαιρία να δω έναν ΗΡΩΑ της ζωής, τον Γιώργο Βράγγα. Έναν άνθρωπο που όπως είπα στους παίχτες μου πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Γιώργο σε θαυμάζω».

Δεκάλεπτα: 20-16, 36-25, 51-43, 67-51  Διαιτητές: Πετανίδου, Αγραφιώτης Ι.

Ηρακλής (Δαμαλής): Μπελτές 1, Ιντζέμπεης 6, Κάτσιος, Σαχμπατιάν 2, Πέγιος, Παπαδόπουλος 3(1), Παλιογιάννης, Καραθανάσης 25(3), Σταματογιάννης 18, Ταραμάς 9(1), Χρυσανθάκης 3, Κοντόπουλος

Ερμής Λαγκαδά (Σπασέγκος): Μήνου 8(1), Σίμος, Ρίζος, Καμπέρης 12, Δελλής, Ελευθεριάδης 14(1), Αβοκάτος 4, Παπαδόπουλος 6, Βενετίδης 5, Δέτσικας 2.