Στο πλευρό του Κατσούνη ο Κοντονάσιος

625

Το Κορωπί, μετά από μία εξαιρετική πρώτη του σεζόν στη Β’ Εθνική, όπου κατάφερε να κερδίσει πολύ γρήγορα την παραμονή του και να καταλήξει στην όγδοη θέση, είναι έτοιμο να επιχειρήσει το επόμενο «βήμα» του στην τρίτη τη τάξει κατηγορία. Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Σάββα Κατσούνη και τη μεταγραφή του Θοδωρή Αγόρη, η ομάδα των Ανατολικών Προαστίων φροντίζει να δώσει στον προπονητή της, ένα δυνατό στήριγμα στην άκρη του πάγκου.

Ο λόγος γίνεται για τον Γιώργο Κοντονάσιο. Ο έμπειρος τεχνικός, βρισκόταν τα τελευταία τρία χρόνια στον Ζέφυρο, με τον οποίο μάλιστα βρέθηκε πολύ κοντά στην τετράδα του 2ου ομίλου του Βορρά της Γ’ Εθνικής, τις τελευταίες δύο σεζόν. Η σταθερή παρουσία του συλλόγου μέσα στις πιο ισχυρές δυνάμεις του Βορρά στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία, καθώς και το έργο που έχει αφήσει στις ακαδημίες, όντας υπεύθυνος σε αυτές και προπονητής στο εφηβικό τμήμα, αποτέλεσαν στοιχεία που δεν μπόρεσαν να περάσουν απαρατήρητα και οι κινήσεις από την πλευρά του Κορωπίου, για να τον πείσουν να μετακομίσει στην Αττική, ήταν άμεσες, ώστε ο Κοντονάσιος να γίνει βοηθός του Σάββα Κατσούνη.

Κάπως έτσι, το τεχνικό επιτελείο καθίσταται εξίσου ισχυρό, σε μια προσπάθεια της διοίκησης του Κορωπίου να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα διεκδικήσει κάτι ανώτερο στην επόμενη Β’ Εθνική.

Με ανάρτηση του σε προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο ο Γιώργος Κοντονάσιος, ευχαρίστησε την διοίκηση του Κορωπίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τη διοίκηση της ομάδας του Κορωπίου και ειδικά τον Γιώργο Φαραζή, για την τιμή που μου έκαναν, ώστε να με εντάξουν στο προπονητικό τιμ. Εύχομαι να τους δικαιώσω και να βοηθήσω όσο μπορώ στην επίτευξη των στόχων της ομάδας».