Στο καναβάτσο οι Τούρκοι, εθνική για φίλημα!

244

Πηγή: Fundamentals

Αυτό το ξενύχτι άξιζε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Η κακή, νευρική, αγχωμένη και πανηγυρικά άστοχη εθνική κλειδώθηκε στο ντουλάπι των αποδυτηρίων στην ανάπαυλα και αντικαταστάθηκε από μια “Επίσημη Αγαπημένη” βγαλμένη από το ένδοξο παρελθόν μας.
29-54 επιμέρους στο Β’ μέρος και 63-81 τελικό σκορ για την εθνική μας ομάδα, που θα αντιμετωπίσει σε δυο μέρες την Τσεχία με έπαθλο μια θέση στο Τόκιο. Όλοι ήταν υπέροχοι, μηδενός εξαιρουμένου.
Αξίζουν όλα τα μπράβο του κόσμου στον Rick Pitino, που κόντρα σε όλες τις προβλέψεις δημιούργησε ένα τρομερά πεινασμένο σύνολο, που παίζει με αυτοθυσία για τον συμπαίκτη και την ομάδα. Τρομερές αλληλοκαλύψεις στην άμυνα, διακύμανση του ρυθμού, για να χαλάσουν οι χρόνοι των Τούρκων, μέσω γρήγορων επιθέσεων και ασφυκτικών full court press αμυνών, έλεγχος του rebound και του ζωγραφιστού, έξοχη προετοιμασία για το αστέρι των Τούρκων, Cedi Osman, ταχύτατη ανάπτυξη μέσω pass n’ cut διαδικασίας στην επίθεση και κάπως έτσι το τελικό αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα θετικό.
Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!!
Δείτε το Box Score της αναμέτρησης εδώ.
Πηγή: Fundamentals