Στο επίκεντρο του συνεδρίου της FIMBA το «Παγκόσμιο»

241

Το καθιερωμένο συνέδριο της FIMBA, είχε ως κεντρικό θέμα, τη διεξαγωγή των αγώνων του 12ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και την ομαλή λειτουργία για τον τεράστιο όγκο της διοργάνωσης. Ενθουσιασμένοι, ως στελέχη της παγκόσμιας ομοσπονδίας και ως εκπρόσωποι των ομάδων, εκφράστηκαν με τα κολακευτικότερα σχόλια στον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής Πάρη Πετρά.

Έμπειρα μέλη των αποστολών που έχουν λάβει μέρος στην πλειοψηφία των προηγούμενων “παγκοσμίων”, έκαναν εδική μνεία στους αγωνιστικούς χώρους και τα γήπεδα που φιλοξενούν τους αγώνες και επισήμαναν ότι η Θεσσαλονίκη ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη στην ποιότητα κάθε επόμενης διοργάνωσης. Επίσης, έγινε λόγος για την επόμενη διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί στο Ορλάντο, στις εγκαταστάσεις της Ντίσνεϊλαντ.

Ο υπουργός από την Ουκρανία

Ο υπουργός οικονομικών της Ουκρανίας συμμετέχει στο 12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων.  Ο 40χρονος Γιούρι Κολόμποφ είναι από τους βασικούς της ομάδας UD KIEV UKRAINE A, στην κατηγορία Μ40+. Βρίσκεται οικογενειακώς στην Ελλάδα και απολαμβάνει ταυτόχρονα τις παραλίες της Χαλκιδικής, την οποία επέλεξε η ουκρανική ομάδα για τη διαμονή της στη διάρκεια των αγώνων.