Στο δεύτερο διεθνές φεστιβάλ μίνι ο Αθλος Αλεξάνδρειας

923

Η Ακαδημία Άθλος Αλεξάνδρειας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα τη συμμετοχή της στο δεύτερο διεθνές φεστιβάλ μίνι μπάσκετ που θα γίνει στο ΔΑΚ Θέρμης στη Θεσσαλονίκη από 20/4 ως 22/4/2017.

Η Ακαδημία θα συμμετέχει με δύο τμήματα ένα αποτελούμενο από αθλητές 2005-06 και ένα αποτελούμενο από αθλητές 2006-07. Να σημειώσουμε ότι η Ακαδημία Άθλος συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία και στο πρώτο διεθνές τουρνουά που έγινε τον Απρίλιο του 2016 στο ΔΑΚ Εύοσμου.

Στο φετινό τουρνουά θα συμμετέχουν ομάδες από την Ελλάδα, την Σερβία και τα Σκόπια. Το τουρνουά φέτος είναι υπό την αιγίδα της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. και στο πρόγραμμα εκτός από τους αγώνες υπάρχουν σεμινάρια, επιδείξεις και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις.

Για τις ανάγκες της μετακίνησης η Ακαδημία Άθλος θα ναυλώσει τουριστικό λεωφορείο για τις δύο πρώτες μέρες Πέμπτη και Παρασκευή που είναι εργάσιμες (οι αγώνες θα είναι πρωινές ώρες).

Οι γονείς που επιθυμούν τα παιδιά τους να συμμετέχουν στο τουρνουά και να μετακινηθούν με το λεωφορείο να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους της Ακαδημίας.