Στους “Elite Eight” με clutch Ντόρσεϊ το Ορεγκον!

894

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν πάλι ο καλύτερος παίκτης του Ορεγκον και οι Ντακς νίκησαν το Μίσιγκαν 69-68, παίρνοντας την πρόκριση για τους “8” του NCAA (VIDEO)!

Δεν θα μπορούσε να παίζει σε πιο κατάλληλη στιγμή το καλύτερο του μπάσκετ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Ελληνας ομογενής γκαρντ πέτυχε 20 πόντους, συμπεριλαμβανομένου και του νικητήριου σουτ 1’08” πριν από τη λήξη, και το Ορεγκον κατέβαλε το Μίσιγκαν με 69-68, παίρνοντας την πρόκριση στους “Elite Eight” του NCAA για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο “Mr. March”, όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, σημείωσε τουλάχιστον 20 πόντους για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι και είχε ακόμα 5/7 τρίποντα, 2/5 δίποντα, 1/2 ελεύθερες βολές, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και κανένα λάθος στα 35 λεπτά που αγωνίστηκε. “Στηριζόμαστε σε αυτόν. Παίζει το καλύτερο του μπάσκετ, την κατάλληλη στιγμή” δήλωσε ο Ντίλαν Ενις (10π.), ένας από τους τέσσερις παίκτες των Ντακς που είχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια το Ορεγκον

Ο Τζόρνταν Μπελ είχε 16 πόντους, 13 ριμπάουντ και ο Ντίλον Μπρουκς (ο σταρ της ομάδας) 12 πόντους και 5 ασίστ για το Ορεγκον, το οποίο έκανε μόνο 5 λάθη, σούταρε με 47,1% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, κέρδισε τη μάχη των ριμπάουντ και έβαλε 34 πόντους μέσα από τη ρακέτα, εκμεταλλευόμενο στο έπακρο την απουσία του (τραυματία) Κρις Μπουσέρ, του καλύτερου ψηλού των Γούλβερινς.

Ο Ντέρικ Γουόλτον πέτυχε 20 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει στόχο στο μακρινό σουτ που επιχείρησε στο τέλος του αγώνα. Ο Ζακ Ίρβιν (19 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και ο Ντι Τζέι Γουίλσον (12 πόντοι) ήταν οι άλλοι δύο παίκτες που ξεχώρισαν από το Μίσιγκαν, σε ένα “κλειστό” ματς στο οποίο καμία ομάδα δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την άλλη με περισσότερους από έξι πόντους διαφορά.

Πηγή: sport24.gr