Στους Τιτάνες Χατζής και Δερμιτζάκης

523

Το κερασάκι στην τούρτα του μεταγραφικού σχεδιασμού έβαλαν οι Τιτάνες Παλαμά που ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Μάριο Δερμιτζάκη και τον Βαγγγέλη Χατζή.

Το κενό που φαινόταν να υπάρχει στη ρακέτα των Παλαμιωτών καλύπτεται, αφού ο 24χρονος πάουερ φόργουονρτ συμφώνησε με την ομάδα του Χάρη Φόρου που ουσιαστικά ολοκληρώνει το αγωνιστικό παζλ, οικοδομώντας ένα ανταγωνιστικότατο ρόστερ.

Ο ύψους 2,04μ αθλητής έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων με τα εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων», το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα με τον «Κ.Ο. Βύρωνα», ενώ πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και ταυτόχρονα την άνοδο στην Α2 με την ομάδα του Αίολου Τρικάλων.

Ο Δερμιτζάκης έχει μεγάλη εμπειρία στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής με τις φανέλες του Παγκρατίου, Ααιόλου Τρικάλων, Ένωσης Ιλίου και του Πλάτωνα.

Έχει υπάρξει διεθνής σε όλα τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων μέχρι αυτό της Νέων Ανδρών, κατακτώντας, μάλιστα την 8η θέση σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων και την ίδια θέση με την Εθνική Νέων Ανδρών.

Μέχρι πρότινος, ο ταλαντούχος αθλητής φορούσε τη φανέλα του Γ.Σ. Λάρισας όπου την περασμένη σεζόν βοήθησε την ομάδα να διαγράψει πρωταγωνιστική πορεία στη Β’ Εθνική και τελικά να πάρει την άνοδο στην Α2 Εθνική.

Όσο για τον Χατζή, πρόκειται για τον 22χρονο φόργουορντ που αποκτήθηκε από τους Ικάρους Τρικάλων και την Α1 ΕΣΚΑΘ. Ο νεαρός παίχτης είχε συμφωνήσει από τα τέλη Αυγούστου με τους Παλαμιώτες, παραβρέθηκε στην «πρώτη» των Τιτάνων και παίρνει μέρος κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας τους και τα φιλικά, με τους Τιτάνες να ανακοινώνουν και τυπικά την προσθήκη του.

vaggelis xatzis titanes palama

Θυμίζουμε ότι οι Τιτάνες Παλαμά έχουν αποκτήσει (κατά χρονολογική σειρά) τους Αντώνη ΜούμογλουΝτίνο Αργύρη, Θέμη Μπιζιώτη, Νίκο Αντωνίου και Θοδωρή Πανάρα, ενώ ανανέωσαν τη συνεργασία τους με Βασίλη Αρχοντή, Στέφανο Παπαϊωάννου, Κώστα Γεωργαντζά και Νίκο Αποστολάκη.

Η ανακοίνωση των Τιτάνων:

«Η διοίκηση του Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά ανακοινώνει την συνεργασία με τους αθλητές Μάριο Δερμιτζάκη και Βαγγέλη Χατζή για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 και τους εύχεται υγεία και πάντα επιτυχίες».

Πηγή: karditsasportiva.gr