Στον ΠΣ Ευκαρπίας ο Σουτζόπουλος-«Είμαι ενθουσιασμένος…»

Το μεγάλο «μπαμ» κατάφερε να κάνει η ομάδα της Ευκαρπίας καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Σουτζόπουλου (26, 1.97).

386

Το μεγάλο «μπαμ» κατάφερε να κάνει η ομάδα της Ευκαρπίας καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Σουτζόπουλου (26, 1.97).

Ο γνωστός καλαθοσφαιριστής, που την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στους Τιτάνες Δράμας (μ.ο. 17 πόντοι, μ.ο. 16 ριμπάουντ, 3 κοψίματα και 6 ασίστ), ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τον Αίαντα Ευόσμου, τους Ικαρους Σερρών, τον Ορφέα Ν. Σκοπού και τον Πανσερραϊκό θα ενισχύσει την προσπάθεια του ΠΣ Ευκαρπίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Να σημειωθεί ότι το νέο απόκτημα της Ευκαρπίας βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών, ωστόσο αποφάσισε να πει το “ναι” στην πρόταση του συλλόγου από την Θεσσαλονίκη.

Αναφερόμενος στη νέα του συνεργασία ο Δημήτρης Σουτζόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο Northbasket.gr, τονίζοντας: “Ενθουσιάστηκα από το ρόστερ της ομάδας που θα έχει αρκετά νέα παιδιά και παρά το γεγονός ότι θα είναι διαφορετική από πέρσι πιστεύω πως θα είναι ανταγωνιστική.

Επίσης μου άρεσε πολύ ο τρόπος που με προσέγγισαν οι προπονητές του συλλόγου και από τη στιγμή που ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση δεν άργησα να πω το ναι. Γενικότερα η ομάδα μου αποπνέει υγεία και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι κομμάτι της”.

Ερωτηθείς για το στόχο της Ευκαρπίας ενόψει της νέας σεζόν ο 26χρονος άσος, υπογράμμισε: “Στόχος μας να είμαστε η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και γι’ αυτό θα προσπαθήσω εγώ και όλη η ομάδα”.

Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την πρώην ομάδα του, επισημαίνοντας: “Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους των Τιτάνων Δράμας για την άψογη συνεργασία που είχαμε την περσινή χρονιά”.