Στον Πιερικό/Αρχέλαο ο Χριστοδούλου-Ευχές από το Μακεδονικό

664

Κάτοικος Κατερίνης θα είναι την επόμενη σεζόν ο μέχρι πρότινος άσος του Μακεδονικού Χάρης Χριστοδούλου, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του Πιερικού/Αρχέλαου και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους.

Μάλιστα οι άνθρωποι του Μακεδονικού του έστειλαν τις ευχές τους -μέσω ανακοίνωσης- υπογραμμίζοντας πως θα σταθούν συνοδοιπόροι στο υπόλοιπο “ταξίδι” του για ό,τι και αν χρειαστεί.

Αναλυτικά: “Ένα παιδί που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του συλλόγου μας και πέρσι έφτασε να είναι ο δεύτερος σκόρερ της Γ’ εθνικής κατηγορίας με την φανέλα του Μακεδονικού, ήρθε η ώρα να κάνει ενα βήμα παραπάνω, κάνοντας τους ανθρώπους του συλλόγου περήφανους. Ο λόγος για τον Χάρη Χριστοδούλου που προχθές το απόγευμα μετά την οριστική συμφωνία των δύο ομάδων υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Πιερικό-Αρχέλαο συνεχίζοντας την καριέρα του πλέον στην Β’ εθνική.

Η διοίκηση αλλά και όλοι οι άνθρωποι του Μακεδονικού σου ευχόμαστε πολύ δύναμη και να συνεχίσεις με τον ίδιο ζήλο και πάθος που έχεις επιδείξει μέχρι σήμερα. Ο Σύλλογος θα σταθεί συνοδοιπόρος στο υπόλοιπο”ταξίδι” σου για ότι και αν χρειαστείς…”.