Στον Παναθλητικό η Εύα Κατωπόδη

1244
Η ανακοίνωση του συλλόγου :
“Ο Παναθλητικός Συκεών συνεχίζει την μεταγραφική του προσθέτοντας στο ρόστερ του,  την Εύα Κατωπόδη (30 ετών, 1.88, forward).
Η Εύα Κατωπόδη ξεκίνησε από τον Ηρακλή ενώ έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Ηρακλή, Αναγέννηση Ν. Ρυσσίου, Άρη ενώ την τελευταία 3ετία φορούσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Με την προσθήκη αυτή, ο Παναθλητικός ισχυροποιείται στις θέσεις των ψηλών ενώ απομένουν ακόμη 2 προσθήκες (2άρι & 4άρι) για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.
Η ομάδα τη φετινή χρονιά θα πορευτεί με 2 ξένες καθώς δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για περαιτέρω ενίσχυση.
Η Εύα Κατωπόδη μετά την οριστική επίτευξη της συμφωνίας έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στο επίσημο site του συλλόγου:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που γίνομαι μέλος μια ομάδας που με εντυπωσίασε με την φιλοσοφία της, τον προγραμματισμό της και την  οργάνωσή της σε όλα τα επίπεδα. Είναι γεγονός ότι η περσινή της πορεία με τα νεαρά κορίτσια ήταν πραγματικά εξαιρετική. Είναι πολύ σπουδαίο τόσο για τη Θεσσαλονίκη όσο και για το γυναικείο μπάσκετ να υπάρχουν σύλλογοι σαν τον Παναθλητικό που επενδύουν τόσο στα τμήματα υποδομής γυναικών όσο και σε ένα πολύ υγιές αναπτυξιακό μοντέλο. Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και να βοηθήσουμε τον Παναθλητικό να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο. Ευχαριστώ τον κόουτς Ατακτίδη για την εμπιστοσύνη και τον τρόπο προσέγγισης».
Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Γιώργος Γιαρένης τόνισε:
«Καλωσορίζουμε την Εύα στον σύλλογό μας. Η Εύα έχει την εμπειρία να στηρίξει το νεανικό μοντέλο λειτουργίας και να βοηθήσει την ομάδα μας στο δύσκολο έργο της παραμονής στην Α1. Φέτος η χρονιά θα είναι ακόμη πιο δύσκολη από την περσινή καθώς η προσθήκη της 3ης ξένης από την αρχή του πρωταθλήματος μα φέρνει σε μειονεκτική θέση έναντι των ομάδων που θα αγωνιστούν με 3 ξένες. Πιστεύουμε όμως ότι με την Ναυσικά Σταυρίδου αρχηγό και μπροστάρη και με όλα τα υπόλοιπα ταλαντούχα κορίτσια θα τα καταφέρουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους κους Χρόνη Κεχαγιά και Δημήτρη Ιατρού για τη συμβολή τους στην επίτευξη της συμφωνίας με την Εύα».