Στον Αργοναύτη Καλαμαριάς οι αδερφοί Ψάλτου

417

Ο Αργοναύτης Καλαμαριάς ανακοίνωσε άλλες δύο μεταγραφές έμπειρων παικτών. Πρόκειται για δύο καλαθοσφαιριστές, δύο αδέρφια, το όνομα των οποίων ακούστηκε αρκετά έντονα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι πριν υπογράψουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Μίλαν Ψάλτου έχει ύψος 2.05, αγωνίζεται ως φόργουορντ και είναι 29 ετών. Έκανε τα πρώτα βήματα του στη Παρτιζάν Βελιγραδίου και μόλις ενηλικιώθηκε ήρθε στην Ελλάδα. Έχει αγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες και η εμπειρία του πιστεύουν θα βοηθήσει πολύ στη προσπάθεια που κάνει ο Αργοναύτης.

Συγκεκριμένα έχει παίξει στον Ιωνικό Λαμίας, στον Αρκαδικό, στη Λιβαδειά, στην ΑΕΚ Άργους, στον ΟΦΗ, στον Πόλις Καλλιθέας όπως και στην αγγλική Cheshire Jets.

Η πορεία σε αρκετά σημεία ήταν κοινή με τον αδερφό του Μάρκο Ψάλτου, ο οποίος είναι επίσης 29 ετών με ύψος 2.04 και παίζει ως σέντερ. Ξεκίνησε τη μπασκετική του καριέρα επίσης στη Παρτιζάν και ήρθε στην χώρα μας στα 18 του. Έχει αγωνιστεί στον Ιωνικό Λαμίας, στον Αίολο-Ταύρο- στη Σιάτιστα όπου είχε αναδειχτεί πρώτος ριμπάουντερ της ομάδας του και 12 σκόρερ, στη Λιβαδειά, στον  Ηρακλή Κοζάνης και στο Άργος Ορεστικό.

Επίσης στις διακρίσεις της καριέρας του συμπεριλαμβάνεται και η πρώτη θέση στα καρφώματα στον all star game της ΕΚΑΣΔΥΜ το 2008.

Πηγή: infobasket.gr