Στον Αισχύλο Ωραιοκάστρου τη νέα χρονιά και ο Θάνος Αμπατζόγλου

383

O Μ.Α.Σ. Αισχύλος Ωραιοκάστρου , ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αμπατζόγλου Θάνο ως τον Ιούνιο του 2020.

Ο Θάνος κουβαλάει στην πλάτη του , μια δεκαετία σπουδαίας καριέρας σε Ακαδημίες Μακεδονικού ( M.V.P. 2 χρ. ) , Αστραπή Ηλιούπολης ( M.V.P. , πρώτος σκόρερ και καλύτερο σουτ 3 πόντων 3 χρ. ) , Π.Ο.Ε.Ε.Π. ( Αρχηγός και M.V.P. 2 χρ. ) . Ο κατάλογος μακρύς όπως και οι τίτλοι και οι διακρίσεις αυτού . Αποφάσισε όμως το καλοκαίρι του 2011 , να αποδεχθεί την πρόταση , του νεοσύστατου τότε σωματείου , του Αισχύλου Ωραιοκάστρου . Υπέγραψε το συμβόλαιο του , και έκτοτε δήλωνει , μόνιμος κάτοικος Αισχύλου .
Ο 40χρόνος pivot – power forward , ύψους 1.90 από τη Νεάπολη , ο ψηλός με το φαρμακερό σουτ από την γραμμή των 6.25μ. , ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα, μέχρι το επόμενο καλοκαίρι του 2020 .

Ένας από τους πρωταγωνιστές της τελευταίας χρονιάς , ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας  , ένας εξαιρετικός παίχτης , μία φονική καλαθομηχανή , μια σπουδαία προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδου , μένει για να συνεχίσει να γράφει ιστορία με την φανέλα της ομάδας.