Στον Αιγινιακό ο Γκαβοτασιος

228

Ο Α.Ο.Κ. Αιγινιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον κόουτς Sotiris Gavotasios, ως επικεφαλής των τμημάτων ανάπτυξης του συλλόγου. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Πασχαλης Βουλτσιδης.

Ο κόουτς Γκαβοτάσιος είναι ο διάδοχος του Ηλία Λοτζανιώτη που αποχώρησε αφήνοντας τη δική του σφραγίδα στο Αιγινιώτικο μπάσκετ είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής.

Ο κόουτς είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Α.Π.Θ. με ειδικότητα την προπονητική στη καλαθοσφαίριση και διατριβή στην κινητική μάθηση – συμπεριφορά. Επίσης είναι απόφοιτος του ΔΠΘ στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Λειτουργική Διαχείριση Τραυματισμών Αθλητών και Ασκουμένων».

Η επιμόρφωση του είναι συνεχής με συμμετοχή σε σεμινάρια και συνέδρια που αφορούν θέματα προπονητικής, αθλιατρικής, θεραπευτικής άσκησης κτλ.

Έχει δωδεκαετή προπονητική εμπειρία σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες στους συλλόγους : ΒΑΟ, ΠΑΟΚ, Πιερικό, Αρχέλαο, Βατανιακό, Πάνθηρες, Athletico Θεσσαλονίκης και ΑΓΕΠ.

Ως αθλητής έχει αγωνισθεί σε αρκετές ομάδες όπως : Αρχέλαο, Αρετσού, Βατανιακό, Πάνθηρες και υπήρξε μέλος της προεθνικής παίδων και εφήβων.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και πολλές επιτυχίες με τα τμήματα μας.