Στον Αία ο Αναστασόπουλος

282

 

Ο Αίας Ευόσμου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Αναστασόπουλο, ο οποίος θα αποτελέσει και τη πρώτη μεταγραφή εν όψει της νέας σεζόν.

👉Ο 21χρονος γκαρντ, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναχαϊκού Σουλίου και σε ηλικία 12 ετών πήρε μεταγραφή στον Προμηθέα Πάτρας όπου αγωνίστηκε στα αναπτυξιακά τμήματα με συμμετοχές σε Πανελλήνια Παίδων και Εφήβων.
Εν συνεχεία, ακολούθησε ο Κεραυνός Αιγίου, η Αχαγιά ’82, ενώ, πέρσι βρισκόταν στον Γλαύκο.

Επίσης, η ομάδα μας ευχαριστεί πολύ τον Προμηθέα και τον κύριο Λιόλιο που παραχώρησε τον παίκτη ως ελεύθερο.

👉Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Αναστασόπουλος ανέφερε στην σελίδα του Αίαντα:
«Αρχικά να τονίσω ότι είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεργαστώ με την οικογένεια του Αία! Η φετινή μου επιλογή να μετακομίσω στον βορρά ήταν σχετικά εύκολη. Η απόφαση μου να φύγω από την Πάτρα για να δω νέες παραστάσεις, άλλες ομάδες σε μεγαλύτερο επίπεδο, σε συνδυασμό με τις απόψεις και το πλάνο που έχει η διοίκηση του Αία, το έκαναν πολύ εύκολο και προσιτό να έρθουμε σε συμφωνία! Επίσης, ήταν ένας προσωπικός μου στόχος να μπορέσω να αγωνιστώ σε μια ομάδα στον Βορρά!
Όσον αφορά τις προσδοκίες μου για την νέα σεζόν, προσωπικός μου στόχος είναι να δουλέψω πολύ στο γήπεδο, να βελτιωθώ όσο περισσότερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα στο μέγιστο! Είμαι αισιόδοξος για την νέα χρονιά και εύχομαι να έχουμε υγεία στην ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας»!