Στις 22 Αυγούστου η “πρώτη” του Ηρακλή

736

Την επόμενη Τετάρτη (22/8) στις 18:00 είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της σεζόν για το τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή.

Οι κυανόλευκοι με το προπονητικό δίδυμο Βατού-Κωστόπουλου πλέον στον πάγκο και πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεση τους, ξεκινάνε τη σκληρή δουλειά προκειμένου να βάλουν γερές βάσεις ενόψει της δύσκολης περιόδου που ακολουθεί.

Στον τομέα των μεταγραφών, ο σύλλογος θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον δύο ακόμα καλαθοσφαιριστών (ενός πάουερ φόργουρντ και ενός πλέι μέικερ), χωρίς να αποκλείεται να πραγματοποιηθούν και άλλες προσθήκες. Για το «4αρι» είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα και εφόσον κλείσει, να δώσει το παρών στην επίσημη πρώτη.

Επίσης από την προσεχή Τετάρτη ξεκινάνε και οι εγγραφές στις ακαδημίες. Από τη συγκεκριμένη ημέρα και για όλο το επόμενο διάστημα όσοι επιθυμούν να εγγραφούν θα μπορούν να το κάνουν καθημερινά στο Ιβανώφειο από τις 17:00 έως τις 21:00. Ακόμα σε αυτές τις ώρες θα γίνεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν.

 

Πηγή: Bluearena.gr