Στην Youth Stars Basketball Academy ο Σωτήρης Σπασέγκος (pic)

849

youth

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Σωτήρης Σπασέγκος. Μετά την περσινή του ενασχόληση με την ομάδα των Γαλάζιων ο νεαρός τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με την ακαδημία μπάσκετ Youth Stars και έτσι από τα μέσα Αυγούστου θα βρίσκεται στη Λευκωσία όπου θα πιάσει και επίσημα δουλειά.

Να σημειωθεί ότι η Youth Stars Basketball Academy έχει στις τάξεις της 200 παιδιά, ενώ ο κόουτς Σπασέγκος, εκτός του εφηβικού, αναμένεται να αναλάβει και κάποια ακόμη από τα τμήματα της ακαδημίας.

Το Northbasket επικοινώνησε με τον Σωτήρη Σπασέγκο ο οποίος δήλωσε για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του: “Είμαι χαρούμενος για τη μετάβασή μου στην Κύπρο, ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή που μπορούσα να κάνω αυτή τη στιγμή. Η Youth Stars Basketball Academy δείχνει να είναι σοβαρή και πειθαρχημένη και να δουλεύει σε σωστές βάσεις.

Η “τρέλα” και το πάθος με τα οποία αντιμετωπίζει το μπάσκετ ο υπεύθυνος της ακαδημίας κ. Άδωνις Χρήστου ήταν ένα από τα κίνητρα για να πάω στην Κύπρο και τον ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου έδωσε να βρεθώ εκεί και να συνεργαστούμε”.