Στην Χαλκηδόνα Μπάγκι, Ανδρεάδης και Τέντζος

677

Δυναμικά κινείται στο μεταγραφικό παζάρι η Χαλκηδόνα. Ο σύλλογος της Α’ ΕΚΑΣΘ, λίγες ημέρες μετά την απόκτηση του Μιχάλη Παραλικάκη, πραγματοποίησαν τρεις ακόμα προσθήκες.

Συγκεκριμένα ήρθαν σε συμφωνία με τους Τάσο Μπάγκι (36χρ., γκαρντ, 1.86), Γιώργο Ανδρεάδη (35χρ., πάουερ φόργουορντ, 1.95) και Θανάση Τέντζο (25χρ., γκαρντ/φόργουορντ, 1.87). Ο πρώτος αγωνίζονταν στον Αιγινιακό, ο δεύτερος στον ΕΟΣ και ο Τέντζος στους Αμπελόκηπους. Το συγκρότημα του Κώστα Γιαννάκαρου θα προχωρήσει στην απόκτηση τριών ακόμα καλαθοσφαιριστών για να κλείσει το ρόστερ. Ενός γκαρντ/φόργουορντ, ενός πάουερ φόργουορντ και ενός σέντερ οι οποίοι θα είναι κάτω των 30 χρόνων.

Στα υπόλοιπα νέα, ο Ιορδάνης Αρνίδης παραχωρήθηκε για ακόμα μία σεζόν με υποσχετική στους Μαχητές Δόξας Πεύκων, ενώ παραμένει ερωτηματικό τι θα γίνει με την περίπτωση του Διαμαντή Σλαφτσάκη. Τον νεαρό καλαθοσφαιριστή τον έχουν προσεγγίσει αρκετές ομάδες της Α1 και της Α2 και αναμένουν την τελική του απόφαση για το που θα συνεχίσει τη καριέρα του.