Στην τελική ευθεία το πρωτάθλημα του Α.Σ.Ε.Θ.-Στις 31/05 ο τελικός του κυπέλλου

324

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα του Αθλητικού Συνδέσμου Εργαζομένων Θεσσαλονίκης (Α.Σ.Ε.Θ.), το οποίο οδεύει σιγά-σιγά προς την ολοκλήρωσή του.

Οι αναμετρήσεις στη διαδικασία των πλέι οφ ήταν συναρπαστικές, με αποτέλεσμα η πρόκριση στην ημιτελική φάση να κριθεί στον τρίτο αγώνα σε όλα τα ζευγάρια.

Στα ημιτελικά η ομάδα των Μηχανικών με δύο νίκες κόντρα στη Medical εξασφάλισε ήδη τη συμμετοχή της στο μεγάλο τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Αριστοτέλη ή Coca-Cola. Η μεταξύ τους σειρά είναι στο 1-1 και όλα θα κριθούν στο τρίτο και τελευταίο ματς που θα γίνει την Κυριακή (26/05, 19:30) στο κλειστό του Φοίνικα.

Να σημειωθεί ότι η ημερομηνία του τελικού του πρωταθλήματος ορίστηκε για την 5η Ιουνίου (21:00) στο κλειστό της Μίκρας Β’ παρουσία και επισήμων από την Γ.Γ.Α. Την ίδια μέρα θα γίνει και η απονομή του κυπέλλου στην νικήτρια ομάδα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πλέι οφ του πρωταθλήματος:

aseth

Όσον αφορά το θεσμό του κυπέλλου το ζευγάρι του τελικού έχει γίνει ήδη γνωστό. Μηχανικοί και Coca-Cola θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο τελικό της 31ης Μαΐου (21:00) που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Μίκρας Β’.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του κυπέλλου:

kypello aseth