Στην Κίνα ο Denmon.

707

Αλλαγές στον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, καθώς ο Marcus Denmon μετακομίζει στην Κίνα, από όπου και θα εισπράξει 1.2 εκατομμύρια δολάρια, παίζοντας για τους Zhejiang Golden Bulls. Πλέον ο Matt Lojeski, όπως φαίνεται, θα παραμείνει στην ομάδα του Xavi Pascual, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του swingman. Το εγχείρημα ίσως να φαίνεται κάπως “εύθραυστο”, μιας και ο Βέλγος χάνει στάνταρ σε κάθε χρονιά 10-15 παιχνίδια, ο Keith Langford βρίσκεται στα 35 του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και ο Lukas Lekavicius είναι ο παίκτης που δουλεύει σκληρά μακριά από τα φώτα και τους προβολείς, αλλά δεν εμπνέει τόση μεγάλη εμπιστοσύνη για έναν ρόλο πολλών λεπτών.
Το θετικό για τους πράσινους είναι πως εξοικονομούνται κάποια περισσότερα χρήματα για την απόκτηση ενός ανώτερου PF, από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί. Ξαναλέμε πως αυτός ο παίκτης θα πρέπει, κατά την άποψή μας πάντα, να έχει μεγάλη ευχέρεια στο σουτ. Από εκεί και πέρα οτιδήποτε άλλο (άμυνα, προσωπική φάση, πάσα, rebound) είναι ευπρόσδεκτο, αλλά το σουτ του πρέπει να είναι πραγματικά καλό.
Για να πω την αλήθεια, με την είδηση της παραχώρησης του Denmon ως δανεικού, όπως λέγεται, το μυαλό μου πήγε αμέσως και πάλι στον Petteri Koponen, αλλά τότε θυμήθηκα πως το πουλάκι πέταξε για ακόμα μια φορά στη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς ο Φινλανδός υπέγραψε στην Bayern Μονάχου.
Σε άλλα νέα, o Kevin Pangos ανακοινώθηκε από την Barcelona μέχρι το 2020, σε μια ακόμα σημαντική προσθήκη για τους “Blaugrana”, μετά τους Singleton και Kuric. Ακόμα ένα πολύ ενδιαφέρον καλοκαίρι για τους Καταλανούς με τις μεταγραφές να μη σταματάνε εδώ, αφού υπάρχουν κι άλλες τρύπες που θέλουν μπάλωμα…
(Via Fundamentals)