Στην Γ1 ο ΑΙΣΧΥΛΟΣ Ωραιοκαστρου

390

Σε μια πραγματικά δύσκολη χρονιά … για όλους μας , αποδείξαμε ότι εάν πιστεύεις και επιμένεις στην επίτευξη των στόχων σου , πάντα στο τέλος δικαιώνεσαι .Ο Μ.Α.Σ. Αισχύλος Ωραιοκάστρου ανήκει στην Γ1 κατηγορία Ε.ΚΑ.Σ.Θ. .

Όλοι στην οικογένεια του Αισχύλου , είμαστε περήφανοι διότι αγωνιστήκαμε τίμια , δουλέψαμε σκληρά , δεν απογοητευτήκαμε και δεν εγκαταλείψαμε στα δύσκολα . Ιδρώσαμε γι’ αυτό που αγαπάμε την ομάδα μας και το μπάσκετ .

Ως αθλητής και υπεύθυνος τύπου αυτής της αρμάδας αθλητών , ανθρώπων και φίλων , οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις οικογένειές μας καθώς και στον έχων το γενικό πρόσταγμα , αρωγό σε όλα τα θέματα που αντιμετωπίσαμε , πρόεδρο της ομάδας μας .

Οφείλουμε κυρίως όμως ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές της ομάδας μας , που ίδρωσαν και μάτωσαν μέσα στο παρκέ κατακτώντας μια πανάξια άνοδο . Μια άνοδο δύσκολη , επεισοδιακή , γεμάτη τραυματισμούς . Και όμως , τα καταφέραμε . Όπως επίσης ευχαριστούμε και τον υπεύθυνο << μαέστρο >> δημιουργίας αυτού του άτακτου συνοθελεύματος παιχτών , σε μία καλοκουρδισμένη μηχανή , η οποία πάντα δούλευε σε υψηλές στροφές και αντιμετώπιζε οποιαδήποτε δυσκολία .

Δεσμευόμαστε πως τη νέα σεζόν θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια τις προσδοκίες όλων σας , καθώς και την ομάδα μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ1 κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. .

Ο αθλητής και υπεύθυνος τύπου του Μ.Α.Σ. Αισχύλου Ωραιοκάστρου

ΒΑΤΙΑΝΗΣ Ελευθέριος