Στην Β Εκασθ ο Μάρκος Μπότσαρης

445

Μετά και την επικύρωση των βαθμολογιών από την Ε.ΚΑ.Σ. Θ.,είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή της ομαδας μας στη Β´κατηγορία.
Κάνοντας έναν απολογισμό,μόνο συγχαρητηρια αξίζουν στους αθλητές Marios Dousos,Panagiotis Zempekidis,Γιώργος Κυρατζής,Panos Flarountzos,Stavros Antoniadis,Jim Karageorgiou,Dimitris Nousios,Μιχάλης Ιωαννίδης,Christos Chrisikos,Παναγιώτης Κουλουμπρίδης,Βαγγέλης Παπούτσης και Γιωργο Κατρακαλιδη που έφεραν την ομάδα σε θέση ανόδου.
Όσον αφορά τη βιωσιμότητα του σωματείου θα πρέπει να τονιστεί η μεγάλη συνεισφορά των George Trontsios,George Zachos,Παναγιώτη Φλαρούντζου,Jim Karageorgiou και Γιώργου Κατρακαλιδη που είναι σταθεροί αρωγοί στα μεγάλα έξοδα που έχει ένα ερασιτεχνικό σωματείο με μηδενική βοήθεια από την ομοσπονδία.
Σε προσωπικό επίπεδο ήταν μια χρονιά που ξεκίνησε με ένα δεύτερο χειρουργείο στο αριστερο γόνατο(μετά από αυτό του πρόσθιου χιαστού το 2012)μηνίσκου και χόνδρου.Ο δρόμος της αποθεραπείας ήταν μακρύς και ελπιζω του χρόνου να ξανα βοηθήσω τους συμπαίκτες μου εντός των 4 γραμμών.Η χαρά της ανόδου σίγουρα μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω.
Επιπλεον,θα ήθελα να αναφερθώ σε 2 ανθρώπους που ζουν και αναπνέουν για την ομάδα.Ο Γιαννης Ταιτζογλου είναι μαζί μας από το 2016,ακούραστος εργάτης του σωματείου και πανταχού παρών.Με τον Σαμψων Παπαδόπουλο πρωτοσυναντηθηκαμε το 1994 στα τμήματα υποδομής των Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη.Συνεργαστηκαμε με επιτυχία στον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια bc και θα πορευτούμε στην ομάδα του ΜΑΣ Μαρκος Μποτσαρης για 12η συναπτή σαιζόν.Ο,τι άποψη και να έχει κανείς για τον κοουτς,δυο πραματα είναι αναμφισβήτητα:η ηθική του και η αγάπη του για το μπάσκετ.
Τέλος,δυο άτομα που με στηρίζουν στις αποφάσεις μου και είναι συνεχώς στο πλευρό μου είναι ο πατέρας μου Δαμιανός Χαραλαμπίδης που με ακολουθεί σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας από το 1987 και η γυναίκα μου Elvira Lake που ανέχεται την τρέλα που κουβαλάω για την καλαθόσφαιρα. — με τον Γιαννης Ταιτζογλου και 13 ακόμη.