Στην Α2 οι Μαχητές Δόξας Πεύκων

861

Οι Μαχητές Δόξας Πεύκων κόντρα σε ολα τα προγνωστικά καταφεραν να φυγουν νικητές απο το γηπεδο των Τρικαλων στο μπαραζ ανοδου απεναντι στην πολυ εμπειρη ομαδα του Φαρου Κερατσινιου.

Οι Μαχητες μπηκαν δυνατα στο παιχνιδι και προηγηθηκαν με 6-14. Η εμπειρια των παικτων του Φαρου ομως ισορροπησε το παιχνιδι και το εφερε στα ισια στο ημιχρονο.

Στο τριτο δεκαλπετο η ομαδα των Πευκων εχασε την αυτοσυγκεντρωση της και την ηρεμια της και εφτασε να χανει μεχρι και 9 ποντους. Δυο καλες αμυνες και ενα τριποντο στη ληξη του 3ου δεκαλεπτου εφεραν το σκορ στο 57-51 για τον Φαρο. Το 4ο δεκαλεπτο ηταν ονειρικο για την ομαδα του κοουτς Χατζηκυριακιδη. Τα παιδια κατεθεσαν και την ψυχη τους σε αμυνα και επιθεση και με ενα 27-12 φτασαμε στη μεγαλυτερη νικη της ιστοριας του συλλόγου, μεχρι την επομενη.

Φαρος (Πολέμης): Κομποδιετας 11(1), Μοσχοβιτης 10(1), Χανιας, Κουρης 9(1), Στογιανοβιτς, Πετροδημοπουλος 10, Σιουτης 8(2), Μαγκουνης 4, Λυκογιαννης 4, Κατουφας 8, Παπαδοπουλος 5(1)

Πευκα (Χατζηκυριακιδης): Απιδοπουλος Δ. 2, Μαρουσιτς 15(2), Γερομιχαλος Δ. 12(2), Ελευθεριαδης 11(1), Κελεσιδης, Γερομιχαλος Π. 25, Γραβας 2, Γκαμουρας 8, Θεοδωρακος 3, Απιδοπουλος Γ., Στολης.

Μετα το τελος της αναμετρησης το ΔΣ της ομαδας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Σήμερα στα Τρικαλα γραφτηκε ένα κομμάτι της ιστορίας του σωματείου μας. Με τη φετινή μας απόδοση και το επιστέγασμα της προσπάθειας μας που ήρθε σήμερα με την άνοδο στην Α2 κατηγορία επιβραβεύτηκε το αγωνιστικό μοντέλο που επιλέξαμε να υπηρετούμε σαν σύλλογος.

Στην αρχή της χρονιάς ίσως κανείς να μην μας έδινε ελπίδες. Αλλά ένας προπονητής με πλάνο, 15 αμούστακα παιδιά και πολλές ώρες προπόνησης άνοιξαν το δρόμο για μια διαφορετική οπτική γωνία στο χώρο του μπάσκετ. Συγχαρητηρια στον αρχιτέκτονα της επιτυχίας Λευτέρη Χατζηκυριακίδη και σε όλους τους παίκτες και μέλη του team για την φετινή τους προσπάθεια. Οι θυσίες που κάναμε όλοι έπιασαν τόπο. Σας ευχαριστούμε για αυτό το υπέροχο ταξίδι.

Η  ομάδα μας πιστή στη νεανική της φιλοσοφία και χωρίς καμία πίεση θα προσπαθήσει να δώσει το δικό της στίγμα σε μια κατηγορία σαφώς πιο δυσκολη και ανταγωνιστική».