Στην Α2 οι γυναικες του Φρυγανιώτη

589

Από τον ΜΑΣ των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση για την άνοδο του γυναικείου τμήματος στην Α2 Εθνική κατηγορία:

«Μια παράξενη χρονιά έλαβε τέλος. Ένα αναπάντεχο τέλος που κανένας από εμάς δεν έχει ζήσει ποτέ του. Το «τέλος» μας βρίσκει όλους χαρούμενους για τον στόχο που επετεύχθη. Η γυναικεία ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ένας στόχος που θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί και κάτω από κανονικές συνθήκες έτσι όπως εξελισσόταν η μπασκετική χρονιά. Μια ερασιτεχνική ομάδα που μόνο εμείς ξέρουμε τις σκέψεις, τις αγωνίες, τις χαρές και τις στενοχώριες, το τι ιδρώτα έχυσε και το τι προπονήσεις έκανε,  για να γίνει καλύτερη και να  πετύχει τον σκοπό της.

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ., ο έφορος και το προπονητικό τιμ της γυναικείας ομάδας του Μ.Α.Σ.  Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη συγχαίρουν από καρδιάς τα κορίτσια για την επιμονή και για την υπομονή που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια της μπασκετικής χρονιάς και τις ευχαριστούν για την παρέα που δημιουργήθηκε και τις όμορφες  στιγμές που χάρισαν με το ωραίο μπάσκετ που έπαιξαν.

Επίσης ευχαριστούν τους χορηγούς της γυναικείας ομάδας Γεώργιο Γκίρτσο (seafood&more Βυθός),  Αντώνη Δημητριάδη (OPTIKONXPRESS), Δημήτριο  Μανάρη (ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο), τον γιατρό της ομάδας Ευθύμη Λευκαδίτη και τον επί σειρά ετών συνεργάτη των Εκπαιδευτηρίων Γεώργιο Μισαηλίδη, ιδιοκτήτη της εταιρείας αθλητικών ειδών Active Cap, για την αμέριστη ηθική συμπαράστασή τους στη συλλογική  αυτή προσπάθεια. Γιατί οι έννοιες του μπάσκετ, παιχνίδι, χαρά, συμμετοχή, συνεργασία, πραγματοποίηση στόχου, επιτεύχθηκαν και με το παραπάνω».