Στην Α2 Εθνική Γυναικών η Νίκη Βόλου!!!!!! Πρώτες δηλώσεις Νίκου Γαλανάκη.

213

Η ΕΣΚΑΘ θα έχει 2 εκπροσώπους στο πρωτάθλημα της Α2’ Εθνικής Γυναικών , καθώς μετά την Ολύμπια Λάρισας που κέρδισε την παραμονή  στην κατηγορία και  η Νίκη Βόλου του χρόνου θα είναι στα σαλόνια των Εθνικών κατηγοριών.

Συγκεκριμένα μετά από πληροφορίες που είχαμε από την ΕΣΚΑΘ, ο  Απόλλων Καρδίτσας που ήταν πρώτος στη βαθμολογία του γυναικείου πρωταθλήματος η στιγμή της διακοπής, απάντησε αρνητικά χθες 10/6 , στο να πάρει αυτός το εισιτήριο της ανόδου, οπότε η Νίκη Βόλου σαν δευτεραθλήτρια είναι αυτή που  θα προταθεί από την Ένωση  για άνοδο στην Α2 Εθνική Γυναικών,  με βάση την αναδιάρθρωση της ΕΟΚ .

Να θυμίσουμε ότι η Νίκη Βόλου θα συμμετέχει στη νέα Α2 Γυναικών που θα αποτελείται από 43 σωματεία μοιρασμένα σε ομίλους με την συμμετοχή των 21 σωματείων που παραμένουν, των 16 σωματείων που συμμετείχαν στο Ειδικό Πρωτάθλημα που δεν θα διεξαχθεί, των Πρωταθλητών ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη και θα συμπληρωθούν με τους 2ους της ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ.

Σε πρώτη επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή της ομάδας του Βόλου κ. Νίκο Γαλανάκη , μας δήλωσε:
« Η σημερινή μέρα αποτελεί  μέρα χαράς, δικαιώνοντας όλους τους κόπους που έχουν γίνει αυτά τα χρόνια, τις αθλήτριες, τους προπονητές και την διοίκηση.

Το να βρίσκεσαι σε έναν ιστορικό σύλλογο με το όνομα της Νίκης Βόλου, σε κάνει να προσπαθείς πάντα για το καλύτερο. Η σημερινή απόφαση μας γεμίζει με ενθουσιασμό αλλά παράλληλα και με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις ώστε να μπορέσει να καθιερωθεί η ομάδα μας σε υψηλό επίπεδο εθνικών κατηγοριών.
Ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά ήδη έχει ξεκινήσει και σίγουρα μέσω της σκληρής δουλειάς που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια θα προσπαθήσουμε ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.
Ευχαριστώ προσωπικά όλες τις αθλήτριες για τις προσπάθειες τους καθώς και την Διοικούσα Επιτροπή του γυναικείου Μπάσκετ που με την συμβολή της μας οδηγεί σταθερά και συνεχώς  σε ανοδική πορεία. »
πηγή: billkara.blogspot