Στην Α ΕΚΑΣΧ Ο Πολύγυρος δεν κατεβαίνει στην Γ ΕΘΝΙΚΗ

321

Μία νέα προσπάθεια ξεκινάει φέτος για την ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου Πολυγύρου.
Μετά από σχεδόν 10 χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, με ένα πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής τη σεζόν 2014-2015 και με αξιοπρεπείς πορείες όλα αυτά τα χρόνια τόσο στην Β’ όσο και στην Γ’ Εθνική, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε το τμήμα μας να επιστρέψει στην τοπική κατηγορία της ΕΚΑΣΧ.
Η νέα αυτή προσπάθεια θα γίνει ως επί των πλείστων με νέα παιδιά από τις ακαδημίες μας και με αθλητές κατά προτίμηση από την ευρύτερη περιοχή του Νομού μας.
Προπονητής της ανδρικής μας ομάδας θα συνεχίσει να είναι ο κύριος Ιωάννης Μπιτζάνης, ο οποίος αναλαμβάνει και τα αναπτυξιακά μας τμήματα(προπαιδικό, παιδικό, εφηβικό)στην θέση του κ. Αλεξάνδρου Σκεπαριανού, τον οποίον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την προσφορά του.

Ο κ. Γιάννης Μπιτζάνης έχει μεγάλη εμπειρία σε παιδικό-εφηβικά τμήματα και πιο παλιά σε ομάδες τοπικών και εθνικών κατηγοριών της Θεσσαλονίκης.
Πιο συγκεκριμένα διετέλεσε για 2 χρόνια προπονητής στον Θερμαϊκό Θέρμης, για 4 χρόνια στους Μαχητές Πεύκων, στο παιδικό του Μαντουλίδη, στο παιδικό και εφηβικό του Αίαντα Ευόσμου.
Συγχρόνως διετέλεσε και προπονητής στα τμήματα του προπαιδικού της ΕΚΑΣΘ, ενώ μεγάλη τιμή για τον κ. Μπιτζάνη αποτέλεσε και η επιλογή του σαν ομοσπονδιακού βοηθού προπονητή της Εθνικής U15(Παμπαίδων) το 2019.
Θα θέλαμε να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.