Σταυρούπολη: Μια νίκη και μια ήττα ο απολογισμός του Σαββατοκύριακου για εφηβικό και παιδικό αντίστοιχα

230

Το Σάββατο το εφηβικό της Σταυρούπολης αντιμετώπισε εκτός έδρας την Αναγέννηση φλόγας, όπου και επικράτησε εύκολα με σκορ 52-74. Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού , οι άμυνες πήραν απουσία καθώς και οι δύο ομάδες σκόραραν με σχετική ευκολία και το δεκάλεπτο έκλεισε στο 18-18. Σταδιακά, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την πίεση στην άμυνα και με κλεψίματα που οδήγησαν σε εύκολα καλάθια, κατάφεραν να προσπεράσουν στο σκορ όπου και παρέμειναν μέχρι το τέλος.

Κώττης Θ. (Προπονητής Σταυρούπολης):

“Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους και για το αποτέλεσμα. Για ακόμα ένα παιχνίδι δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι, δεχόμενοι εύκολα καλάθια. Ο στόχος μας είναι να μπορέσουμε να είμαστε για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι και να ασκούμε πίεση στον αντίπαλο σε άμυνα και επίθεση.”

Δεκάλεπτα: 18-18, 30-37, 39-53, 52-74

Αναγέννηση Φλόγας(Ρέμπελος): Στεργίου 10, Σινιάκης 14(1), Φιλανδριανός 4, Εριφιάδης 10, Ευθυμιάδης, Τάσιος, Τσεντεκίδης 1, Τουρατζίδης 6, Κυριαζής 7(1), Πάντος

Σταυρούπολη ΕΚ (Κώττης): Σιούλας 13(3), Δημάκος, Καπάτσης 28(3), Βουτσάς 15(1), Κυρπιζλίδης, Μαυρόπουλος, Μητράκος 8, Τερζίδης, Αδάκτυλος 1, Καλαιτζής 5.

Ήττα εντός έδρας υπέστη το παιδικό της Σταυρούπολης από τον Ερμή Λαγκαδά με τελικό σκορ 50-53. Η κακή αμυντική συμπεριφορά και η νευρικότητα στην επίθεση, έφερε την γηπεδούχο ομάδα να βρίσκεται στο πρώτο ημίχρονο στο -12. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση στην άμυνα με αποτέλεσμα να δεχτούν μόνο 12 πόντους! Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό να δώσει την νίκη.

Κουργιαννίδης Ε. (Προπονητής Σταυρούπολης): 

“Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στην προσπάθεια που κάνανε. Συνεχίζουμε τη δουλειά με στόχο την βελτίωση μας.”

Δεκάλεπτα: 09-17, 29-41, 35-46, 50-53

Σταυρούπολη Ε.Κ. (Κουργιαννίδης Ε.- Κασικτσόγλου Μ.): Ακριβόπουλος Θ. 5, Μαυρομιχάλης Ι. 18, Καρτάλης Θ. 1, Κανέλλης Χ., Σαχινίδης Ξ. 17(4), Χατζηκωνσταντίνου Κ. 1, Καρτάλης Κ, Ζλάκιος Ι. 7, Στεφανίδης Σ., Ζλάκιος Α., Γιαμαλόπουλος Δ.

Υ.Γ. Δυστυχώς τα ονόματα παικτών της αντίπαλης ομάδας , δεν είναι ευδιάκριτα και γι αυτό τον λόγο δεν δημοσιεύονται