Σταυρίδου: «Το ραντεβού ανανεώνεται…»

614

Η Ναυσικά Σταυρίδου αφήνει τα ελληνικά παρκέ και τον ΠΑΟΚ καθώς για το επόμενο δίμηνο θα «μετακομίσει» στη Σουηδία για να αγωνιστεί στην ομάδα της Νόρθλαντ. Λίγες ώρες πριν «πετάξει» για τη σκανδιναβική χώρα η έμπειρη γκαρντ μίλησε στο «northbasket.gr» γι αυτή την απόφαση.

Πως πήρες την απόφαση να φύγεις στο εξωτερικό και ιδίως στη Σουηδία;

-Οι λόγοι σπουδών με οδήγησαν σε αυτή την επιλογή. Παρουσιάστηκε η ευκαιρία στα πλαίσια του διδακτορικού μου να μετακινηθώ στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο της πόλης. Ήτανε μία πολύ καλή ευκαιρία για την ακαδημαϊκή μου εξέλιξη και σαφέστατα το ότι υπήρχε ομάδα Α1 στη πόλη έκανε την επιλογή μου ακόμα πιο εύκολη.

Θα συνεχιστεί η συνεργασία σας με την ομάδα του ΠΑΟΚ;

-Η φετινή μου συνεργασία με τον ΠΑΟΚ ήτανε άψογη, οι άνθρωποι της διοίκησης ήταν κοντά μας, ευχαριστώ τον προπονητή, τον έφορο και τις συμπαίκτριές μου για την συνεργασία η οποία θα συνεχιστεί πολύ σύντομα.

Τι εννοείτε σύντομα;

-Δεν αποκλείεται η επιστροφή μου ακόμα και την φετινή χρονιά μετά το πέρας του Σουηδικού πρωταθλήματος.

Είσαι παίκτρια με βασικό ρόλο στην ομάδα του ΠΑΟΚ, η αποχώρηση σου πιστεύεις πως θα παίξει ρόλο στην «μετά Σταυρίδου» πορεία;

-Σίγουρα η ομάδα θα παρουσιάσει διαφορές στο παιχνίδι, θεωρώ όμως ότι έχουμε ένα αξιόμαχο σύνολο στο οποίο όλες οι παίκτριες είναι εξίσου σημαντικές και μπορούν να φέρουν πέρας το έργο της ομάδας στο διάστημα που θα απουσιάζω.

Μία ευχή για το νέο έτος και τη νέα σου ζωή…

-Εύχομαι πάνω από όλα υγεία, καλή συνέχεια στα κορίτσια που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα και το ραντεβού ανανεώνεται..!