Σταυρίδου: «Ιστορική στιγμή»-Παπαβασιλείου: «Εμπειρία ζωής»

976

Οι δηλώσεις των παικτριών της Αναγέννησης Ν. Ρυσίου, Ναυσικάς Σταυρίδου και Μαρίας Παπαβασιλείου μετά την πρόκριση της ομάδας τους στον τελικό του 16ου Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών.

Ναυσικά Σταυρίδου (Παίκτρια Αναγέννησης Νέου Ρυσίου): «Για την ομάδα της Αναγέννησης αυτή είναι μια ιστορική στιγμή. Ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ότι είμαστε στον τελικό. Το ματς ήταν ντέρμπι και στο μπάσκετ όλα μπορούν να γίνουν. Είμαστε πολύ χαρούμενες, τρισευτυχισμένες, θα έλεγα, για αυτή την επιτυχία και στον τελικό θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμαστε καλές, αλλά ανακάμψαμε και η άμυνά μας ήταν αυτή που μας έδωσε ψυχολογία. Στο τέλος ήμασταν πιο τυχερές, πιο εύστοχες και κερδίσαμε. Στον τελικό θα είναι πολύ δύσκολο το έργο μας, θα παλέψουμε, αλλά είμαστε χαρούμενες που έχουμε φτάσει ως εδώ».

Μαρία Παπαβασιλείου (παίκτρια Αναγέννησης Νέου Ρυσίου): «Είναι η παρθενική μας συμμετοχή σε FinalFourκαι πήγαμε στον τελικό. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά και το θέλαμε πολύ. Στην αρχή δεν ήμασταν καλές, αλλά στη συνέχεια ρόλαρε η ομάδα. Πανηγυρίζουμε μέχρι σήμερα το βράδυ και από αύριο κοιτάμε τελικό. Είναι εμπειρία ζωής το FinalFour, θα το χαρούμε. Είμαστε χαρούμενες, αφού μπήκαμε στα μετάλλια. Από εδώ και πέρα ό,τι γίνει»